Σήμερα στην «Fatmagul»

Οι Γιασαράν βάζουν στο χέρι τις φωτογραφίες που στριμώχνουν άσχημα τον Τουρανέρ, έτσι με αυτό το τρόπο πετυχαίνει το σχέδιο του Ερντογάν.
Ο Φαχρετίν, βρίσκει έναν απρόσμενο τρόπο να εμφανιστεί μπροστά στους Γιασαράν, ενώ είναι αποφασισμένος ότι κι αν γίνει να μην αφήσει πια μόνο τον γιο του. Μέσα στην παγίδα που έχει στήσει ο Μουνίρ θα πέσει εν αγνοία του ο Κερίμ, ο οποίος θα περάσει μια μεγάλη δοκιμασία στη φυλακή. Επίσης, την κατάλληλη ευκαιρία εκμεταλεύεται η Μουκάντες για να τρυπώσει στο δωμάτιο της Εμπέ Νινέ και πάρει την επιστολή που δεν δόθηκε ποτέ στον Κερίμ. Όμως η Εμπέ Νινέ

πιάνει στα πράσα τη Μουκάντες, η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου, η οποία καταλήγει σ’ ένα ατύχημα που θα αλλάξει και πάλι όλες τους τις ισορροπίες. Προτού γίνει η δίκη του Κερίμ, ο Μουσταφά κάνει ένα βήμα για να εξασφαλίσει το μέλλον του επειδή φοβάται ότι η Ασού θα ομολογήσει την αλήθεια. Την ημέρα της δίκης, ο Ρεσάτ Γιασαράν πηγίνει προς το σπίτι του, χωρίς όμως να είναι προετοιμασμένος για την καταστροφή που τον περιμένει. Τέλος, με ανυπομονησία περιμένουν την απόφαση του δικαστή, η Φατμαγκιούλ και ο Κερίμ.

Keywords
Τυχαία Θέματα