SOS ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΝΕΥΜΟΝΑ ΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ…



Από παράνομα πάρτι και την αδιαφορία των αρμόδιων αρχών κινδυνεύει τελευταίος πνεύμονας των Μελισσίων, το εγκαταλελειμμένο νοσοκομείο του ΝΑΤ. Εδώ και περίπου δύο μήνες, μέσα στο παλιό νοσοκομείο προγραμματίζονται πάρτι με περισσότερους από 200 επισκέπτες κάθε φορά, τα οποία αναστατώνουν.. την περιοχή και απειλούν το πράσινο. Μέσα στο χώρο του παλιού νοσοκομείου υπάρχει το τελευταίο δάσος της περιοχής αλλά ο χώρος δεν καθαρίζεται όπως θα έπρεπε και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος πυρκαγιάς. Ο δήμος Πεντέλης έχει προσπαθήσει πολλές φορές
να επικοινωνήσει με το ΝΑΤ, το οποίο επιμένει να αγνοεί το πρόβλημα. Σε περίπτωση που κάποιος μεθυσμένος επισκέπτης του πάρτι πετάξει ένα τσιγάρο και βάλει φωτιά στο χώρο, η πυροσβεστική υπηρεσία δεν θα μπορεί να επέμβει άμεσα καθώς η είσοδος είναι δύσκολη για οχήματα. Φωτιά μπορούν να βάλουν βέβαια και οι γεννήτριες και τα φώτα, τα οποία στήνουν οι «διοργανωτές». Εδώ και χρόνια, η έκταση αυτή είναι ανεκμετάλλευτη και ο δήμος τη διεκδικεί για να τη μετατρέψει σε πάρκο.

Από την πλευρά της, η αστυνομία αναφέρει ότι δεν μπορεί να κάτι τίποτα, καθώς πρόκειται για ιδιωτικό χώρο και δεν έχει άδεια να εισέλθει. Μάλιστα, σε ορισμένους κατοίκους της περιοχής είπαν ότι ακόμα και να είχαν άδεια, δεν θα μπορούσαν να μπουν μέσα γιατί τι μπορεί να κάνει ένα ή δύο περιπολικά με τόσο κόσμο(!). Τα πάρτι αυτά είναι παράνομα και οι διοργανωτές καρπώνονται την είσοδο χωρίς να πληρώνουν φόρους ή άδειες για αλκοόλ. «Θύματα» του ΝΑΤ και της αδιαφορίας της Αστυνομίας είναι και οι πολίτες της περιοχής, που πρέπει να ανεχτούν τη δυνατή μουσική μέχρι τα χαράματα. Φυσικά, η υποβάθμιση της περιοχής (φωνακλάδες νεοέλληνες να κάνουν εμετό στα πεζοδρόμια, να πετάνε μπύρες και άδεια μπουκάλια από ποτά στους δρόμους και μέσα στο περίβολο του νοσοκομείου και να τραγουδάνε μέχρι τις 8 το πρωί) δεν φαίνεται να ενδιαφέρει κανέναν. Οι περίοικοι φοβούνται επίσης ότι θα μαζευτούν στην περιοχή ναρκομανείς, όπως είχε γίνει πριν από περίπου ένα χρόνο όταν είχε βρεθεί νεκρός και ένας νεαρός μέσα στο εγκαταλελειμμένο νοσοκομείο.
Keywords
Αναζητήσεις
εγκαταλελειμενο νοσοκομειο πεντελης, νατ εγκαταλελειμενο
Τυχαία Θέματα