Σαμαράς: Το δίλημμα των ευρωεκλογών είναι σταθερότητα ή αστάθεια

Ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς με άρθρο του Βήμα σημειώνει πως το δίλημμα των ευρωεκλογών είναι σταθερότητα ή αστάθεια.

Ο κ. Σαμαράς επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει ως στόχο να βυθίσει ξανά την Ελλάδα

στην πολιτική αστάθεια.

«Είναι οι «σειρήνες» του λαϊκισμού, που ως τώρα δίχαζε το λαό και ματαίωνε κάθε αλλαγή. Όμως ο Ελληνικός λαός τους κατάλαβε. Και δεν θα τους αφήσει να δημιουργήσουν την αστάθεια που επιδιώκουν. Τώρα, η Ελλάδα θρυμμάτισε τις αλυσίδες της. Οι Έλληνες έσπασαν το κέλυφος. Και η νέα Ελλάδα γεννιέται» τονίζει ο κ. Σαμαράς.

Ο κ. Σαμαράς χαρακτηρίζει τις «αναχρονιστικές νοοτροπίες, στρεβλώσεις και αγκυλώσεις, συντηρώντας μια ψεύτικη ανάπτυξη με δανεικά» ένα «κέλυφος» που είχε δημιουργηθεί γύρω από τη χώρα και δεν την άφηνε να προχωρήσει.

«Αυτό το “κέλυφος” σπάει τώρα! Κι απελευθερώνονται οι μεγάλες δυνατότητες της χώρας και του λαού μας» τονίζει, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στις δυνάμεις εκείνες που, όπως λέει, αντιστέκονται ακόμα λυσσαλέα γιατί δεν θέλουν η Ελλάδα να κάνει βήματα προς το μέλλον. «Μιλάνε για την κρίση, τώρα που ξεπερνάμε την κρίση, μιλάνε ακόμα για τα «μνημόνια», τώρα που βγάζουμε πλεονάσματα και ξεπερνάμε τα μνημόνια και αμφισβητούν, όχι μόνο τη θέση της Ελλάδας στο ευρώ, αλλά και τη θέση της χώρας στο ΝΑΤΟ», τονίζει κατηγορώντας τους πως «θέλουν να επιστρέψει η Ελλάδα στη δίνη της κρίσης που αφήνουμε πίσω μας και τη χώρα ασταθή, διεθνώς απομονωμένη και διχασμένη».

Για τον ΣΥΡΙΖΑ μάλιστα ο πρωθυπουργός αναφέρει πως επιχειρεί να ασκήσει ιδεολογική τρομοκρατία και προσθέτει: «Έχουν το απίστευτο θράσος να κατηγορούν ως «ακροδεξιά» μια κυβέρνηση που επί των ημερών της οι νεοναζί βρέθηκαν στη φυλακή! Και μάλιστα χωρίς «ειδικές νομοθεσίες»».

The post Σαμαράς: Το δίλημμα των ευρωεκλογών είναι σταθερότητα ή αστάθεια appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα