Στην Κρήτη περιοδεύει ο Γ. Καρατζαφέρης

Στην Κρήτη περιοδεύει σήμερα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης και πρώτος σταθμός της περιοδείας του είναι το Ηράκλειο όπου παραχώρησε συνέντευξη Τύπου σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.

Στην εισήγηση του ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ

αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί, εξ αιτίας της αδυναμίας της κυβέρνησης να νομοθετήσει ακόμη και σε θέματα καθημερινής διαχείρισης, αλλά και στην αποκάλυψη του Γερμανού προέδρου των ευρωπαϊκών Επιμελητηρίων κ. Βέμπερ, ο οποίος μιλώντας σε εκδήλωση του ΕΒΕΑ, υποστήριξε ότι ο Αντώνης Σαμαράς τον παρακάλεσε να μεσολαβήσει προς την Καγκελάριο Μέρκελ, προκειμένου να του επιτρέψει η τρόικα να αλλάζει τον νόμο για τα Επιμελητήρια.

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης κάνοντας αναφορά στην κατάσταση που επικρατεί στην Ε.Ε επεσήμανε την ραγδαία άνοδο που σημειώνει ο ευρωσκεπτικισμός σε όλες τις χώρες της Ευρώπης ανεξαιρέτως.

«Στην ευρω-ομάδα EFD που εκπροσωπούνται οι ευρωσκεπτικιστές, μετέχει ο ΛΑΟΣ και μάλιστα αποτελεί ένα από τα ιδρυτικά μέλη» υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, υπενθυμίζοντας ότι είχε διατελέσει αντιπρόεδρος των ευρωσκεπτικιστών, με πρόεδρο τον νυν, Βρετανό Νάϊτζελ Φάρατζ.

Παράλληλα, ο Γιώργος Καρατζαφέρης έθεσε το δίλημμα των επικείμενων ευρωεκλογών, τονίζοντας ότι ο Έλληνας ψηφοφόρος, με την ψήφο του θα αποφασίσει εάν θέλει μια γερμανική Ευρώπη στην οποία κουμάντο θα κάνει η κυρία Μέρκελ, ή μια Ευρώπη των λαών και της ελευθερίας, στην οποία όλα τα κράτη που συμμετέχουν θα αποτελούν ισότιμα και ανεξάρτητα μέλη.

Τέλος ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ αναφέρθηκε και στην δήλωση της βουλευτού Επικρατείας της Ν.Δ Ντόρας Μπακογιάννη ότι «η Ν.Δ είναι σήμερα ένα μικρό κόμμα», εκφράζοντας τη δική του άποψη λέγοντας ότι: «Το κόμμα Σαμαρά είναι ένα μικρό κόμμα και όχι η Ν.Δ. Δεν έχει καμία απολύτως σχέση η Ν.Δ των Κ. Καραμανλή, Αβέρωφ, Μητσοτάκη, που γνώρισα εγώ, με αυτό το κόμμα του Σαμαρά» είπε χαρακτηριστικά και κάλεσε όλους τους πατριώτες οι οποίοι αισθάνονται άβολα στα κόμματα που στηρίζουν, να προσχωρήσουν στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό, ο οποίος αποτελεί την μόνη ελεύθερη, Δημοκρατική, πατριωτική φωνή.

The post Στην Κρήτη περιοδεύει ο Γ. Καρατζαφέρης appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα