Ραντεβού με τον Τζορτζ Κλούνεϊ με μόνο 10 δολάρια!

Ο αγαπημένος σταρ πολλών γυναικών του πλανήτη, αποφάσισε να κάνει μια φιλανθρωπική κίνηση που έχει ως επίκεντρο το Σουδάν.

Προσφέρει σε ένα τυχερό θαυμαστή, που θα προκύψει μέσα από κλήρωση, ένα ραντεβού μαζί του.

Και όμως μπορεί η φαντασία σου να γίνει πραγματικότητα, αρκεί να καταβάλλεις το ποσό των 10 δολαρίων και το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα διατεθεί στο project «Satellight Sentinel Project» που είναι γνωστό ως «ο δορυφόρος του Τζορτζ Κλούνεϊ»

στο Σουδάν.

Ο τυχερός θα κερδίσει τη μεταφορά του αεροπορικώς στη Νέα Υόρκη στις 4 Φεβρουαρίου, θα βρεθεί στα παρασκήνια της εκπομπής Late Show του Ντέιβιντ Λέτερμαν όπου ο Τζορτ Κλούνεϊ θα δώσει συνέντευξη και θα περπατήσει μαζί του στο κόκκινο χαλί στην πρεμιέρα της ταινίας «The Mnuments Men».

Επίσης με τα 10 δολάρια κερδίζεις και μια πρόσκληση για το πάρτι που θα γίνει μετά την προβολή της ταινίας, στο οποίο θα παρεβρίσκονται οι συντελεστές της ταινίας και διάσημοι αστέρες του Χόλιγουντ.

To project «Satellite Sentinel Project» ή SSP λειτουργεί ως εξής: σε περίπτωση που καταγραφούν εικόνες με πολίτες που βρίσκονται σε κίνδυνο, βομβαρδισμούς ή καταστροφές χωριών- ειδικοί -αφού επεξεργαστούν τις εικόνες και τις πληροφορίες- συντάσσουν αναφορές, οι οποίες στην συνέχεια διοχετεύονται στον Τύπο, σε φιλανθρωπικές οργανώσεις και στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook και το Twitter με σκοπό την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και την αποτροπή εγκλημάτων.

«Ναι, υπάρχει ένας δορυφόρος πάνω από την περιοχή του Σουδάν γιατί θέλουμε να εμποδίσουμε τις φρικαλεότητες που συμβαίνουν εκεί και να κάνουμε λίγο πιο δύσκολη τη ζωή κάποιων που δρουν ανεξέλεγκτα» είχε δηλώσει ο 53χρονος ηθοποιός σχετικά με το πρόγραμμα.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιανουαρίου.

Λες να είσαι εσύ ο τυχερός;

The post Ραντεβού με τον Τζορτζ Κλούνεϊ με μόνο 10 δολάρια! appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα