Τσίπρας για Τατσόπουλο: Ούτε διώχνουμε, ούτε κρατάμε κανέναν με το ζόρι

«Όπως ξέρετε στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν διώχνουμε ποτέ κανέναν ούτε κρατάμε και κανέναν με το ζόρι». Με αυτά τα λόγια ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας απάντησε στο θέμα του βουλευτή Πέτρου Τατσόπουλου, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης που είχε το προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας για το συγκεκριμένο

θέμα.

Ενδεικτικό πάντως του κλίματος που υπάρχει για τον βουλευτή, είναι και το γεγονός ότι ο κ. Τατσόπουλος δεν κλήθηκε καν στη συνεδρίαση για εξηγήσεις, ενώ δεν πρόκειται να γίνει και η συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα.

Αν και το κλίμα είναι βαρύ στην Κουμουνδούρου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε ρόλο Πόντιου Πιλάτου αρνήθηκε να πάρει αποφάσεις κατά του κ. Τατσόπουλου.

Στην συνεδρίαση της Κ.Ο αποφασίστηκε να εκδοθεί ανακοίνωση η οποία θα αποδοκιμάζει πολιτικά τη στάση του βουλευτή και θα τον καλεί να αναλάβει τις ευθύνες του.

Από το πώς θα «αναγνώσει» την αποδοκιμασία αυτή ο Πέτρος Τατσόπουλος θα κριθεί η σχέση του με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ίδια ανακοίνωση σύμφωνα με πληροφορίες θα αποδοκιμάζεται και ο βουλευτής Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, ο οποίος είχε καταφερθεί με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς εναντίον του κ. Τατσόπουλου.

The post Τσίπρας για Τατσόπουλο: Ούτε διώχνουμε, ούτε κρατάμε κανέναν με το ζόρι appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα