Έπεφτε το αεροπλάνο και αυτός τραβούσε βίντεο! (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ)

Την ώρα της πτώσης του αεροσκάφους στο οποίο επέβαινε στη θάλασσα, ένας άνδρας όχι μόνο δεν έχασε την ψυχραιμία του και κατάφερε να σωθεί, αλλά άνοιξε την κάμερα του και τράβηξε όλα όσα επακολούθησαν.

Άνοιξε την κάμερά του τη στιγμή που το αεροσκάφος έπεφτε στο νερό

Πιο συγκεκριμένα, ο Ferdinand Puentes ήταν ένας από τους επιβάτες του αεροπλάνου Τσέσνα της εταιρείας Makani Kai Air, το οποίο συνετρίβη στα ανοιχτά του αρχιπελάγους της Χαβάης.

Τη στιγμή που το αεροπλάνο

άγγιζε την επιφάνεια του νερού, αυτός ο επιβάτης άνοιξε την κάμερά του GoPro και τράβηξε όλα όσα ακολούθησαν. Αυτές τις εικόνες τις έδειξε το κανάλι της Χαβάης Khon2 και δείχνουν τον άντρα να βγαίνει από το αεροπλάνο, να αρπάζεται από ένα φτερό και να παλεύει να μείνει στην επιφάνεια της θάλασσας πριν φτάσουν τα σωστικά μέσα και η ακτοφυλακή.

Τον περασμένο Δεκέμβριο ο Ferdinand Puentes δημοσίευσε πολλές φωτογραφίες από το ατύχημα στον λογαριασμό του στο facebook και φαίνεται ότι κρατάει την κάμερά του με την άκρη του χεριού για να γυρίσει τα πλάνα. Τα πλάνα ανέβηκαν στο Reddit και αυτά τα τραγικά selfie του επιζώντα κατέρριψαν κάθε ρεκόρ επισκεψιμότητας.

The post Έπεφτε το αεροπλάνο και αυτός τραβούσε βίντεο! (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα