Πυροβολισμοί στο κέντρο της Αθήνας – Συναγερμός σε ΕΛ.ΑΣ. και Αντιτρομοκρατική

Άγρια καταδίωξη σημειώθηκε στις τέσσερις τα ξημερώματα στο κέντρο της Αθήνας, όταν άγνωστοι άνοιξαν πυρ εναντίον αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ στην οδό Μιχαλακοπούλου.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, οι δράστες ήταν τουλάχιστον δύο και επέβαιναν σε κλεμμένο ΙΧ το οποίο καταδίωξε μία ομάδα τεσσάρων μοτοσικλετιστών της ομάδας ΔΙΑΣ, καθώς ο οδηγός του αντί να σταματήσει ανέπτυξε ταχύτητα και πυροβόλησε στον

αέρα, όταν επιχείρησαν να ελέγξουν το αυτοκίνητο, .

Οι επιβάτες του ΙΧ αποβιβάσθηκαν στο ύψος της εκκλησίας του Αγίου Χαραλάμπους και κρύφτηκαν σε γειτονικό αλσύλλιο, αρχίζοντας να πυροβολούν εναντίον των αστυνομικών.

Παρόλο που οι αστυνομικοί ζήτησαν ενισχύσεις στο σημείο, οι άγνωστοι κατάφεραν να διαφύγουν, γι’ αυτό ΕΛ.ΑΣ. έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ. οι δράστες δεν είναι ελληνικής καταγωγής και πρόκειται πιθανόν για αλλοδαπούς που προέρχονται από τον ποινικό χώρο.

Στην ελληνική αστυνομία έχει σημάνει συναγερμός και για το περιστατικό αυτό έχει ενημερωθεί και η Αντιτρομοκρατική, καθώς ερευνάται εάν οι δράστες έχουν σχέση με καταζητούμενους «αντάρτες πόλης». Το ΙΧ ήδη βρίσκεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια και οι αρχές αναζητούν δακτυλικά αποτυπώματα και ίχνη γενετικού υλικού.

The post Πυροβολισμοί στο κέντρο της Αθήνας – Συναγερμός σε ΕΛ.ΑΣ. και Αντιτρομοκρατική appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα