Έφτασε στην Αθήνα το Άγιο Φως (ΒΙΝΤΕΟ)

Έφτασε λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ το Άγιο Φως στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», με αρκετή ώρα καθυστέρηση από την ώρα που είχε προγραμματιστεί η αφιξή του, ενώ έλαβε χώρα η τελετή υποδοχής του με τιμές αρχηγού κράτους.

Στη συνέχεια, το Άγιο Φως θα μεταφερθεί στο Μετόχι του Παναγίου Τάφου στην Πλάκα, απ’ όπου θα διανεμηθεί σε ολες τις περιοχές της Ελλάδας.

Την μεταφορά του Αγίου Φωτός από τα

Ιεροσόλυμα στην Αθήνα πραγματοποίησε ο υφυπουργός Εξωτερικών Κυριάκος Γεροντόπουλος,ο οποίος παρευρέθηκε στην Τελετή της Αφής του Αγίου Φωτός στον Ιερό Ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα.

Δύο αεροσκάφη θα ταξιδέψουν με προορισμό τις περιοχές: Ιωάννινα, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Ζάκυνθο, Μύκονο, Σάμο, Κω, Μυτιλήνη, και το Άγιο Φως φτάνει στον τελευταίο προορισμό του περίπου στις 22.30.

Όσο για το Ηράκλειο, τη Χίο, τη Σαντορίνη, την Καβάλα και τη Θεσσαλονίκη, το Άγιο Φως αναμένεται να φτάσει εκεί με έκτακτες πτήσεις, με αποτέλεσμα να μετατεθούν για μία ώρα οι προγραμματισμένες πτήσεις προς αυτές τις περιοχές. Με τον τρόπο αυτό το Άγιο Φως φτάνει σε όλη την Ελλάδα και σε κάθε σπίτι της χώρας.

The post Έφτασε στην Αθήνα το Άγιο Φως (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα