Πρόταση-βόμβα Καμμένου σε Τσίπρα

Πρόταση βόμβα έκανε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, στον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα να προχωρήσουν “στις παραιτήσεις των βουλευτών και των αναπληρωματικών τους”, και στις Κοινοβουλευτικές ομάδες των κομμάτων τους, για να προκληθούν έτσι πρόωρες εκλογές”.

Όπως εξηγεί “μπορούμε να μπλοκάρουμε τα μέτρα και την παράδοση της χώρας και του

ελληνικού λαού, προκαλώντας εκλογές. Σύμφωνα με το Σύνταγμα, απαιτείται η παραίτηση 60 βουλευτών και των αναπληρωματικών τους”.

Ο κ. Καμμένος μιλώντας στον Αγγελιοφόρο είπε χαρακτηριστικά ότι «εμείς καταρχήν δίνουμε και θα δώσουμε τη μάχη μέσα κι έξω από τη Βουλή, αλλά μπορούμε να μπλοκάρουμε τα μέτρα και την παράδοση της χώρας και του ελληνικού λαού, προκαλώντας εκλογές», απαντώντας σε ερώτηση για το τι θα κάνει εν όψει της ψηφοφορίας των μέτρων στη Βουλή.

Σχολιάζοντας τη Σύνοδο Κορυφής που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες είπε ότι πρόκειται «για μία από τα ίδια με όλες τις προηγούμενες: ανούσια ευχολόγια, υποσχέσεις χωρίς κανένα αντίκρισμα συγκεκριμένων δεσμεύσεων και επιβεβαίωση των απαιτήσεων για νέες, μεγαλύτερες και περισσότερες θυσίες από τον ελληνικό λαό».

Επίσης, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων χαρακτήρισε τη τρικομματική κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά ως η «καταστροφικότερη μνημονιακή κυβέρνηση» και πρόσθεσε ότι «ο κ. Σαμαράς, μαζί με τους κ.κ. Βενιζέλο και Κουβέλη, εξαπάτησαν ομαδικά τον ελληνικό λαό με το μύθο της δήθεν αναδιαπραγμάτευσης, των Ζαππείων και των 18 μέτρων για την οικονομία».

Keywords
Τυχαία Θέματα