Τι λένε τα ζώδια για την Κυριακή

Διαβάστε τα ζώδια για την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012:

Κριός
Σήμερα θα πάρετε ηθική συμπαράσταση από τους άλλους. Τα επαγγελματικά σας θα πάνε πολύ καλά τώρα παρά τις καθυστερήσεις που θα σας εκνευρίζουν, και αλλάζουν την πορεία που έχετε βάλει. Τα οικονομικά οφέλη μπορεί να σας έλθουν από εκεί που δεν το περιμένετε σήμερα. Αυτό είναι το αποτέλεσμα μιας μακρόχρονης προσπάθειας που έχετε κάνει. Τώρα θα είστε περισσότερο κοινωνικοί και ευχάριστοι και θα θέλετε να είστε

με χαρούμενους ανθρώπους.
Ταύρος
Αυτή είναι μια ημέρα αλλαγών. Οι ίντριγκες στη δουλειά σας ή στις επαγγελματικές σας σχέσεις είναι σίγουρο ότι θα ξεπεραστούν. Να είστε όμως προσεκτικοί. Μην αφήνετε καταστάσεις του παρελθόντος να εμποδίζουν την εξέλιξη στη σχέση σας. Έχετε πολλές δυνατότητες και πρέπει να τις αξιοποιήσετε κατάλληλα. Θα σας παρουσιαστούν πολύ καλές ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείτε, γιατί θα σας ανεβάσουν ψηλά.
Δίδυμοι
Θα επανεκτιμήσετε ορισμένα σοβαρά προβλήματα. Ένα ευχάριστο γεγονός θα υπάρξει μέσα από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Η φαντασία και η διαίσθηση σας σήμερα καλπάζουν. Αυτή είναι μια εξαιρετική ημέρα για να φέρετε εις πέρας οποιαδήποτε δουλειά και να αναγνωριστείτε. Είναι κατάλληλη ημέρα για περισυλλογή και να σκεφτείτε τι έχετε πράξει στο παρελθόν. Μην προσπαθείτε να λύσετε όλα τα ζητήματα που σας απασχολούν αμέσως.
Καρκίνος
Σήμερα πολλά πράγματα ίσως να μην γίνονται όπως εσείς θα θέλατε. Οι άλλοι σήμερα δεν θα σας συμπαραστέκονται. Κάποια αναστάτωση ή ξαφνική δυσαρέσκεια θα σας βγάλει έξω από τα νερά σας. Η καριέρα σας θα ευνοηθεί από τις πρόσφατες αποφάσεις που έχετε πάρει. Οι πλανήτες σας υπόσχονται ερωτικές στιγμές και πάθος. Οργανωθείτε και πιστέψτε στον εαυτό σας. Ζητήματα του παρελθόντος θα μπορέσουν τώρα να προχωρήσουν.
Λέων
Η τύχη θα σας χαμογελάσει, γι’ αυτό αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο, κάντε θετικές σκέψεις και όλα θα πάνε καλά. Κατάλληλη είναι η σημερινή ημέρα για να μπορέσετε να ξεκινήσετε καινούργια πράγματα. Τα θετικά συναισθήματα που έχετε θα δημιουργήσουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε η σχέση σας να γίνει πιο σταθερή. Η διαίσθηση σας, σας βοηθάει ώστε να πετύχετε τους στόχους σας τώρα. Συχνά θα βρίσκεστε στο επίκεντρο για ένα ιδιαίτερο ταλέντο σας.
Παρθένος
Προσπαθήσετε να επικοινωνήσετε ή να ακούσετε και τις απόψεις των άλλων. Τώρα θα προσπαθήσετε να ξεφύγετε από το τέλμα που βρίσκεστε με τον δυναμισμό που έχετε. Προσέξτε να λύσετε τα προβλήματα σας με ήρεμους τόνους, διαφορετικά, θα έχετε αρνητικές συνέπειες στο άμεσο μέλλον. Κάποιο πολύ γοητευτικό άτομο θα σας ελκύει τώρα, αλλά δεν έχει έρθει ακόμα ο καιρός για να κάνετε σχέση. Θα εμφανιστεί μια ευκαιρία, που θα σας τραβήξει το ενδιαφέρον.
Ζυγός
Τακτοποιήστε το σπίτι σας και θα ανέβει η ψυχική σας διάθεση. Η ερωτική σας σχέση βρίσκεται σε καλά επίπεδα παρά τις διαφωνίες σας. Τα σχέδια σας αρχίζουν να εκπληρώνονται και τώρα θα αρχίσετε να αισθάνεστε ασφαλείς στη σχέση σας. Για να βρείτε λύσεις σε ζητήματα που σας
Keywords
Τυχαία Θέματα