Πουλούσαν επώνυμα προϊόντα «μαϊμού» σε γνωστό κατάστημα

«Λαβράκι» έβγαλε το Τμήμα Εμπορίου Αγρινίου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος σε γνωστό κατάστημα γυναικείων ενδυμάτων που λειτουργεί στο κέντρο του Αγρινίου.

Σύμφωνα με το agriniopress.gr, οι ελεγκτές βρήκαν δεκάδες ρούχα, ιδιαίτερα μεγάλης αξίας (300, 500 ή και 600 ευρώ), τα οποία είτε δεν είχαν καμιά σχέση με τις επώνυμες μάρκες που έφεραν και είχαν ελλιπή παραστατικά – τιμολόγια.

Συνολικά οι υπάλληλοι του κλιμακίου που έκανε τον έλεγχο βρήκαν δεκάδες φούστες, παντελόνια, παλτά και ημίπαλτα, παπούτσια και τσάντες που αμέσως κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν ενώ στην υπεύθυνη του καταστήματος

επιβλήθηκαν τσουχτερά πρόστιμα χιλιάδων ευρώ.

«Με την ενεργοποίηση των ΚΕΛΑΥΕ, που έχουν αυξημένες αρμοδιότητες θα κάνουμε ελέγχους και στις τρεις Περιφερειακές Ενότητες για να περιορίσουμε αυτά τα φαινόμενα και να προστατεύσουμε τους καταναλωτές» δηλώνει στο agriniopress.gr ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης κ. Αγγελόπουλος, ερωτώμενος για την υπόθεση που θεωρείται από τις πλέον σοβαρές στην περιοχή το τελευταίο διάστημα, ειδικότερα εάν αναλογιστεί κανείς πως το συγκεκριμένο κατάστημα λειτουργεί εδώ και χρόνια σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία του Αγρινίου.

The post Πουλούσαν επώνυμα προϊόντα «μαϊμού» σε γνωστό κατάστημα appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα