Ποιόν θα υποστηρίξει ο Μάνος για δήμαρχο Αθηναίων

Με δήλωσή του στην προσωπική του ιστοσελλίδα ο Στ. Μάνος αναφέρεται στα κριτήρια εκείνα που κατά τη γνώμη του πρέπει να διαθέτει ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων προκειμένου να τον υποστηρίξει.

«Στις Δημοτικές Εκλογές που θα γίνουν τον Μάιο του 2014 θα υποστηρίξω τον υποψήφιο Δήμαρχο που έχει το θάρρος να διεκδικήσει την πλήρη οικονομική ανεξαρτησία του Δήμου από το κράτος. Μόνον έτσι θα έχει νόημα ο όρος Αυτοδιοίκηση. Μόνον έτσι ο Δήμαρχος θα γίνει υπόλογος στους δημότες του. Διότι

θα αναγκάζεται να εξηγήσει κάθε του δαπάνη.

Αν όλοι οι Δήμοι γίνουν οικονομικά ανεξάρτητοι το κράτος θα εξοικονομήσει 3 δις ευρώ και θα μπορέσει να καταργήσει τελείως τους φόρους στα ακίνητα που του αποδίδουν ακριβώς όσα λεφτά δίδονται στους Δήμους. Τα τέλη που θα επιβάλλουν στους δημότες οι Δήμοι θα κατανεμηθούν πιο δίκαια και επειδή θα πρέπει να αντιστοιχούν σε δαπάνες θα περιοριστούν. Οι Δήμοι θα νοικοκυρευτούν.

Ένα παράπλευρο όφελος από την οικονομική και διοικητική αυτοτέλεια των Δήμων θα είναι η ανάδειξη μιας νέας πολιτικής τάξης που τόσο χρειάζεται η Ελλάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα