Ποιον πρώην συνεργάτη του «άδειασε» ο Ευάγγελος Βενιζέλος

Ο Βαγγέλης Βενιζέλος, αδειάζει τον στενό του συνεργάτη Γιάννη Ζαφειρόπουλο ο οποίος ανακοίνωσε πως θα ειναι υποψηφιος για την περιφέρεια δυτικής Ελλαδας. Ο κ. Βενιζέλος επικοινώνησε τηλεφωνικα με τον νυν Περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα στον οποίο εξ εδήλωσε την πλήρη υποστήριξη του στο πρόσωπο του λεγοντας πως το ΠΑΣΟΚ χωρις χρίσμα αλλα με πολιτική υποστήριξη θα ειναι

κοντα στον κ. Κατσιφάρα και οχι στον Γιάννη Ζαφειρόπουλο. Μάλιστα η Χαριλάου Τρικούπη, ενημέρωσε ολα τα στελεχη της στην περιφέρεια σημειώνοντας οτι δεν στηρίζει τον κ. Ζαφειρόπουλο που ανακοίνωσε απο μόνος του την υποψηφιοτητα του, αλλα τον κ. Κατσιφάρα.

Ο ιδιος ο κ. Κατσιφαρας οταν ερωτάται αναφέρει οτι το ΠΑΣΟΚ δεν εχει την πολυτέλεια να δημιουργεί προβληματα στη συγκεκριμένη περιφέρεια οταν μάλιστα ο ιδιος εχει πολυ υψηλά ποσοστα στις δημοσκοπήσεις που γινονται, το πρόγραμμα ΕΣΠΑ πηγαίνει πολυ καλα, εχει κοινωνικη αποδοχή με κινησεις που εναντιώνονται στις επιλογές της τροικα και ως εκ τούτου μια δεύτερη διαφορετική υποψηφιοτητα δεν θα ηταν επιτυχής επιλογή.

Ο κ, Κατσιφαρας μίλησε με τον προεδρο του ΠΑΣΟΚ και δέχθηκε τις διαβεβαιώσεις του οτι δεν τίθεται θεμα δεύτερης υποψηφιότητας απο τον ιδιο χωρο.

The post Ποιον πρώην συνεργάτη του «άδειασε» ο Ευάγγελος Βενιζέλος appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα