Ποιοι «παίζουν» για υπουργοί

Πλήθος φημών και σεναρίων βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τα στελέχη της νέας κυβέρνησης, εάν «κλειδώσει»  η συμφωνία Σαμαρά- Βενιζέλου –Κουβέλη.
Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για μικρό και ευέλικτο κυβερνητικό σχήμα στην οποία θα έχουν θέση τόσο πολιτικά πρόσωπα όσο και τεχνοκράτες.
Κεντρικό πρόσωπο στην οποία συμφωνία θα είναι ο «τσάρος» της οικονομίας, λόγω του ότι η χώρα βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού και

κινδυνεύει με χρεοκοπία.

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι θα το αναλάβει ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς με κάποιον άλλο τεχνοκράτη, αλλά τίποτα δεν έχει ακόμη «κλειδώσει»

Τα ονόματα που ακούγονται από πλευράς Ν.Δ. για υπουργικούς θώκους είναι αυτά των:  Στ. Δήμα, Ντ. Μπακογιάννη, Δ. Αβραμόπουλο –παίζει και για πρόεδρος της Βουλής-, Κ. Χατζηδάκη, Κ. Μητσοτάκη, Ν. Μηταράκη Ό. Κεφαλολογιάννη, Κ. Αρβανιτόπουλου και Μ. Βορίδη.Συνεργάτες του Ευάγγελου Βενιζέλου διαμηνύουν ότι δεν θα μετέχει στην κυβέρνηση με πρώην υπουργούς αν και αγκάθι σ’ αυτή την περίπτωση είναι ο Α. Λοβέρδος και ο Μ. Χρυσοχοΐδης που επιθυμούν να έχουν ρόλο.Η συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ θα είναι με τεχνοκράτες όπως οι κ.κ. Γιάννης Στουρνάρας, Γιώργος,. Ζαννιάς και Ναπολέων Μαραβέγιας
Keywords
Τυχαία Θέματα