Κροατία – Ισπανία 0-1

Η Ισπανία αγχώθηκε αρκετά, αλλά τελικά κατάφερε να νικήσει με 1-0 την Κροατία και να προκριθεί στα προημιτελικά του Euro 2012, κατακτώντας την πρώτη θέση του Γ’ ομίλου.

Σκόρερ του μοναδικού τέρματος ήταν ο Χεσούς Νάβας στο 88′, από πάσα του Αντρές Ινιέστα, ενώ δημιουργός ουσιαστικά είναι ο Σεσκ Φάμπρεγκας.

Ένα γκολ να έβαζε η Κροατία και να ισοφάρισε σε 1-1 την Ισπανία, θα έπαιρνε αυτή την πρόκριση και οι Ιταλοί θα ήταν εκτός σε τριπλή ισοβαθμία

(θα μέτραγαν τα συνολικά τέρματα, καθώς Ισπανία, Ιταλία και Κροατία θα είχαν ισοπαλίες μεταξύ τους όλες με 1-1).

Γενικά το ματς ήταν κακό και η Ισπανία μάλλον απογοητευτική, κυρίως διότι πλέον όσοι την παρακολουθούν περιμένουν να δουν θέαμα.

Στα τελευταία λεπτά η Κροατία έπαιζε με 4 επιθετικούς, τους Πέρισιτς, Μάντζουκιτς, Γέλαβιτς και Εντουάρντο, αλλά η Ισπανία δεν είχε ούτε έναν, καθώς ο Τόρες είχε αντικατασταθεί και μπήκε ο Χεσούς Νάβας, ενώσ το

Τα στοιχεία του ματς

Σκόρερ: 88′ Χεσούς Νάβας
Γήπεδο: “PGE Arena”, Γκντανσκ
Διαιτητής: Βόλφγκανγκ Σταρκ (Γερμανία)

ΚΡΟΑΤΙΑ: Πλετίκοσα, Βίντα (66′ Γέλαβιτς), Τσόρλουκα, Σίλντενφελντ, Στρίνιτς, Βουκόγεβιτς (81′ Εντουάρντο), Ράκιτιτς, Σρνα, Πράνιτς (66′ Πέρισιτς), Μόντριτς, Μάντζουκιτς.
ΙΣΠΑΝΙΑ: Κασίγιας, Αρμπελόα, Πικέ, Σέρχιο Ράμος, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Τσάβι (89′ Νεγκρέδο), Τσάμπι Αλόνσο, Νταβίντ Σίλβα (73′ Φάμπρεγκας), Ινιέστα, Τόρες (61′ Χεσούς Νάβας).

*κίτρινες κάρτες: 27′ Τσόρλουκα, 44′ Σρνα, 53′ Στρίνιτς, 90′ Μάντζουκιτς, 91′ Γέλαβιτς, 93′ Ράκιτιτς
**κόκκινες κάρτες:

Πηγή: sport24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα