Ιταλία – Ιρλανδία 2-0

Η Ιταλία κατάφερε να περάσει στους “8″ του Euro 2012, μετά την νίκη της με 2-0 επί της Ιρλανδίας, αλλά χρειάστηκε να περιμένει το σφύριγμα της λήξης και το Ισπανία – Κροατία.

Τα τέρματα τους Ιταλούς πέτυχαν οι Αντόνιο Κασάνο στο πρώτο ημίχρονο και Μάριο Μπαλοτέλι στο δεύτερο, ενώ τους έκανε την χάρη και η Ισπανία.

Οι “ατζούρι” τερμάτισαν με 5 βαθμούς και πήραν την δεύτερη θέση πίσω από την Ισπανία, έτσι περιμένουν αντιπάλους… Γαλλία, Αγγλία

ή Ουκρανία.

Ένα γκολ να έβαζε η Κροατία και να ισοφάρισε σε 1-1 την Ισπανία, θα έπαιρνε αυτή την πρόκριση και οι Ιταλοί θα ήταν εκτός σε τριπλή ισοβαθμία (θα μέτραγαν τα συνολικά τέρματα, καθώς Ισπανία, Ιταλία και Κροατία θα είχαν ισοπαλίες μεταξύ τους όλες με 1-1).

Τα στοιχεία του ματς

Σκόρερ: 35′ Κασάνο, 90′ Μπαλοτέλι
Γήπεδο: “Municipal Stadium”, Πόζναν
Διαιτητής: Τσιουνέιτ Τσακίρ (Τουρκία)

ΙΤΑΛΙΑ: Μπουφόν, Αμπάτε, Μπαρτζάλι, Κιελίνι (57′ Μπονούτσι), Μπαλτζαρέτι, Πίρλο, Τιάγκο Μότα, Μαρκίζιο, Ντε Ρόσι, Κασάνο (63′ Ντιαμάντι), Ντι Νατάλε (74′ Μπαλοτέλι).
ΙΡΛΑΝΔΙΑ: Γκίβεν, Ο’Σέι, Ρίτσαρντ Νταν, Σεντ Λέτζερ, Γουόρντ, Γουίλαν, Άντριους, ΜακΓκίτι (65′ Λονγκ), Νταφ, Ρόμπι Κιν (86′ Κοξ), Ντόιλ (76′ Γουόλτερς).

*κίτρινες κάρτες: 28′ Μπαλτζαρέτι, 71′ Ντε Ρόσι, 73′ Μπουφόν / 37′ Άντριους, 39′ Ο’Σέι
**κόκκινες κάρτες: 89′ Άντριους (2η κίτρινη)

Πηγή: sport24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα