Ποιοι απεργούν αύριο

Στον χορό των απεργιακών κινητοποιήσεων θα βρεθεί αύριο όλη η χώρα, αφού στην 24ωρη πανελλαδική απεργία της ΓΕΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, θα συμμετάσχουν σύσσωμος ο ιδιωτικός και δημόσιος τομέας.

Για ακόμα μια ημέρα ταλαιπωρία αναμένεται για τις μετακινήσεις του των πολιτών αφού τα λεωφορεία θα παραμείνουν ακινητοποιημένα

από την έναρξη της βάρδιας έως της 9 π.μ. και από 9 μ.μ. έως την λήξη της βάρδιας.

Επίσης, ακινητοποιημένοι θα είναι και οι συρμοί του προαστιακού σιδηροδρόμου, με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιείται κανένα δρομολόγιο του Μετρό στο τμήμα από Δουκίσσης Πλακεντίας μέχρι το Αεροδρόμιο.

Για την ώρα όμως δεν έχει αποσαφηνιστεί καθώς αναμένεται σχετική ανακοίνωση, για το αν θα γίνονται τα δρομολόγια σε Μετρό, ΗΣΑΠ και Τραμ λόγω επίταξης που είχε επιβάλλει η κυβέρνηση.

Την ίδια ώρα γιατροί, δικηγόροι, μηχανικοί, δάσκαλοι, εφοριακοί, τραπεζοϋπάλληλοι, εργαζόμενοι σε δημόσιες υπηρεσίες, εργαζόμενο στις συγκοινωνίες, στον ΟΣΕ και τον Προαστιακό, σε ασφαλιστικά Ταμεία, Ναυτεργάτες και Λιμενεργάτες, εργαζόμενοι στην Τοπικής Αυτοδιοίκηση κατεβάζουν ρολά και κατεβαίνουν στους δρόμους συμμετέχοντας στην απεργία της Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος.

Στις 11 το πρωί από το Πεδίο του Άρεως θα ξεκινήσει η πορεία της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, ενώ χωριστή συγκέντρωση στις 10.30 στην Ομόνοια θα πραγματοποιήσει το ΠΑΜΕ.

Keywords
Τυχαία Θέματα