Μυστηριώδης θάνατος 22χρονου από έκρηξη στο Γαλάτσι

Τραγικό αλλά και μυστηριώδη θάνατο βρήκε 22χρονος το βράδυ της Κυριακής στην περιοχή της Λαμπρινής Γαλατσίου στην Αθήνα από...
έκρηξη που σημειώθηκε στον 3ο όροφο πολυκατοικίας στη γωνία των οδών Συρακουσών και Ι.Φωκά.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, λίγο μετά τις 23:30 σημειώθηκαν απανωτές εκρήξεις (πιθανότατα τρεις ή τέσσερις), από τις οποίες βρήκε τον θάνατο ο 22χρονος, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews βρισκόταν στην κουζίνα του σπιτιού και από την έκρηξη
βρέθηκε στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας μαζί με κομμάτια από τον τοίχο της κουζίνας.

Στο σπίτι βρισκόταν και η κοπέλα του 22χρονου, η οποία εκείνη τη στιγμή ήταν στο απέναντι μπαλκόνι, γεγονός που από ό,τι φαίνεται αποδείχθηκε σωτήριο για αυτήν. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Τα αίτια της έκρηξης διερευνώνται εξονυχιστικά, καθώς οι μαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής κάνουν λόγο για ασυνήθιστα ισχυρή έκρηξη. Σύμφωνα με ελεγχόμενες πληροφορίες του patrisnews, το θύμα που εκτινάχθηκε μαζί με τον τοίχο της κουζίνας και βρέθηκε αρχικά να κρέμεται από μια τέντα και ύστερα έπεσε στον ακάλυπτο, βρέθηκε να έχει καμένα μόνο τα χέρια του.

Αυτόπτες μάρτυρες, μιλώντας στο patrisnews, έκαναν λόγο για ύπαρξη τεχνητής βόμβας, καθώς η έκρηξη φιάλης υγραερίου δεν δικαιολογεί 4-5 εκρήξεις. Επίσης επισήμαναν ότι κατά τον έλεγχο της αστυνομίας στον ακάλυπτο βρέθηκε πλαστικό μπουκάλι αναψυκτικού κομμένο στη μέση.

Οι κάτοικοι της περιοχής έχουν θορυβηθεί ιδιαίτερα, καθώς η έκρηξη έγινε αντιληπτή σε όλη σχεδόν την περιοχή και προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση.

patrisnews.com
Keywords
Τυχαία Θέματα