Δείτε τι λένε τα ζώδια της Τρίτης

Κριός Σήμερα, Κριοί, δεν πρέπει να ανοίξετε κουβέντες που δεν θα μπορέσετε να τελειώσετε. Αν δείτε ότι το κλίμα δε σηκώνει πολλά πολλά, προτιμήστε τη σιωπή και εν καιρώ θα δικαιωθείτε. Ακολουθήστε τη συμβουλή ενός μεγαλύτερου (ηλικιακά) προσώπου και ξεκολλήστε λίγο από ορισμένες παλαιολιθικές σας απόψεις, που έχουν πάψει εδώ και καιρό να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Ταύρος Τα συναισθήματα σήμερα φτάνουν σε ακραία σημεία και οι εκρήξεις είναι δεδομένες, γι’ αυτό θα πρέπει να αποφύγετε τις εν θερμώ αποφάσεις. Αναβάλετε ένα σημαντικό ζήτημα, μέχρι να είστε σε θέση

να το διαχειριστείτε με ηρεμία. Η Αφροδίτη σας φέρνει πιο κοντά σε έναν ερωτικό πειρασμό που αψηφήσατε πολλές φορές στο παρελθόν. Μήπως τελικά πρέπει να ενδώσετε ;

Δίδυμος Σήμερα, ένα περιστατικό θα σας δελεάσει να παίξετε τους ήρωες, αλλά όσο μεγάλη κι αν είναι η επιθυμία σας να σώσετε κάποιον από τα δεινά του, θα πρέπει να κάτσετε στα αυγά σας. Η ανάμιξη σε ξένες υποθέσεις θα φέρει μόνο προβλήματα, Δίδυμοι. Θετικές οι εξελίξεις των επαγγελματικών σας, συνεχίστε αυτό που κάνετε.

Καρκίνος Η ανάγκη σας για ψυχολογική στήριξη είναι δικαιολογημένη, αλλά δεν απευθύνεται στα σωστά άτομα, Καρκίνοι. Ήρθε η ώρα να κάνετε ένα ξεσκαρτάρισμα μεταξύ των χρήσιμων και των άχρηστων προσώπων της ζωής σας και να πορευτείτε υπεύθυνα μόνο με τους πρώτους. Αλλαγές στα αισθηματικά φέρνει ο Πλούτωνας. Οι κανόνες του παιχνιδιού αλλάζουν.

Λέων Μια νέα φιλία αρχίζει να αποκτά βαθιές ρίζες, κι εσείς οφείλετε να τη στηρίξετε με κάθε μέσο που διαθέτετε. Προσοχή, δεν βλέπουν όλοι με καλό μάτι την κοινωνική σας ζωή- προστατέψτε τα κεκτημένα σας. Εντάσεις στο οικογενειακό περιβάλλον, που όμως δεν πρέπει να σας ανησυχήσουν ιδιαίτερα. Πάρτε με το μαλακό τη διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων.

Παρθένος Η απόσταση που κρατήσατε για μεγάλο διάστημα από ένα άτομο και μια συγκεκριμένη κατάσταση ίσως να σας βοήθησε ψυχολογικά στην αρχή, αλλά πλέον σας έχει αποξενώσει πλήρως. Γεφυρώστε το επικοινωνιακό χάσμα όσο ακόμα μπορείτε. Δείξτε το αληθινό σας πρόσωπο στην ερωτική σας σχέση- δεν είναι ώρα για παιχνίδια εγωισμού.

Ζυγός Ήρθε η ώρα να κάνετε τη φωνή σας να ακουστεί, όσο δυσάρεστη κι αν ηχεί στα αυτιά μερικών, που έχουν συνηθίσει τη σιωπή σας. Ο Άρης αυξάνει τις διεκδικητικές σας τάσεις και σας δίνει κίνητρο να φτάσετε μέχρι τέλους, για να υπερασπιστείτε το συμφέρον σας (κυρίως στον επαγγελματικό τομέα). Σε σταθερή τροχιά τα ερωτικά σας, με πολύ μικρά σκαμπανεβάσματα.

Σκορπιός Ένα μεγάλο πρόβλημα ανακύπτει στα αισθηματικά σας, που σας θέτει ενώπιον ενός καθοριστικού διλήμματος. Μη βιαστείτε να πάρετε μια απόφαση, αλλά έχετε υπόψη ότι ο χρόνος σας δεν είναι άπειρος. Μια τυχαία γνωριμία έχει περισσότερη σημασία απ’ ό, τι νομίζετε. Μην την αφήσετε να περάσει στο ντούκου, ακόμη κι αν προς το παρόν δεν σας έχει εντυπωσιάσει.

Τοξότης Μην ασχολείστε άλλο με το παρελθόν, Τοξότες, αρκετά ταλαιπωρηθήκατε όταν το ζήσατε. Ακόμα κι αν σας απασχολεί κάποια άλυτη υπόθεση, βάλτε την στον πάγο για τώρα, και εστιάστε σε ό, τι καινούργιο παρουσιάζεται στη ζωή σας. Ο Ερμής φέρνει γρήγορες εξελίξεις στα αισθηματικά σας, τόσο γρήγορες μάλιστα, που ίσως δυσκολευτείτε να τις χωνέψετε.

Αιγόκερως Ένα πρόσωπο του στενού φιλικού σας κύκλου θα σας εκνευρίσει με τη συμπεριφορά του, δίνοντάς σας έτσι την αφορμή να ξεσπάσετε και να του πείτε όλα όσα κρατούσατε μέσα σας. Φροντίστε να ξεκαθαρίσετε μια και καλή την κατάσταση, Αιγόκεροι. Άνοδος στα οικονομικά σας- αποφύγετε, ωστόσο, να βάλετε χέρι στις οικονομίες σας.

Υδροχόος Έχετε πήξει λίγο στα ερωτικά, και η αλήθεια είναι ότι ένα μικρό διάλειμμα θα σας έκανε καλό. Σταματήστε να ασχολείστε μια ένα συγκεκριμένο άτομο και θα δείτε ότι η αδιαφορία σας (ακόμη και η επιτηδευμένη) θα το κάνει να τρέχει από πίσω σας. Μια χρήσιμη συμφωνία μπορεί να κλείσει σήμερα.

Ιχθύς Μια έκπληξη σας περιμένει σήμερα στα ερωτικά, που ταράζει τα λιμνάζοντα ύδατα και σας εξάπτει το ενδιαφέρον. Αντιμετωπίστε με ενδιαφέρον μια πρωτότυπη πρόταση (απ’ όποιον κι αν σας γίνεται) και μην αφήσετε το συντηρητισμό σας να πρυτανεύσει. Ηρεμία στα επαγγελματικά σας- εκμεταλλευτείτε την δημιουργικά, στο βαθμό βέβαια που σας το επιτρέπουν οι περιστάσεις.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα