Ποια δημοσιογράφος κατεβαίνει με τον Γιώργο Κουμουτσάκο (ΦΩΤΟ)

Ακόμα μια δημοσιογράφος επέλεξε τον δρόμο της πολιτικής.

Ο λόγος για τη Γιούλα Σαρούκου, η οποία κατεβαίνει υποψήφια περιφερειακός σύμβουλος Αττικής στον κεντρικό τομέα με τον Γιώργο Κουμουτσάκο.

Είναι ήδη μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και ιδιαιτέρως αξιόλογη επιστήμων , διδάκτωρ Κοινωνιολογίας με μεταπτυχιακά στη Δημόσια Πολιτική και το management. Παρά το νεαρό της ηλικίας της χαίρει της εκτίμησης των παλαιότερων στελεχών της παράταξης καθώς η διατριβή της εστιάζεται στην περίοδο διακυβέρνησης της ΝΔ 1990-1993 και στα αίτια της πτώσης του Κ. Μητσοτάκη.

Αναλυτικά

το βιογραφικό της

Η Σαρούκου Παναγιώτα (Γιούλα) γεννήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου 1983 στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Κω. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Κοινωνιολογίας της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών Πανεπιστημίου Κρήτης και αριστούχος κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος (MSc) στην Εφαρμοσμένη Έρευνα στην Ανάπτυξη Καινοτόμων Τοπικών και Περιφερειακών Πολιτικών.

Παράλληλα, ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην Δημοσιογραφία με Άριστα. Σήμερα, παρακολουθεί εκ νέου μεταπτυχιακές σπουδές στη Δημόσια Πολιτική & Διοίκηση στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, όντας Υπ. Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Έχει συμμετάσχει σε έρευνες ως Κοινωνιολόγος – ερευνητής αναφορικά κυρίως με τον αναπτυξιακό ρόλο της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, της Αυτοδιοίκησης και της κουλτούρας. Μιλά Αγγλικά.

Στα φοιτητικά της χρόνια διετέλεσε Υπεύθυνη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Κοινωνιολογίας, μέλος της 7μελούς Επιτροπής πόλεως ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Ρεθύμνου, ως Υπεύθυνη Τύπου & Ενημέρωσης και από το 2006 είναι μέλος της ΟΝΝΕΔ.

Από το 2000 αρθρογραφεί συστηματικά σε τοπικά ΜΜΕ για ζητήματα κοινωνικού και πολιτικού ενδιαφέροντος. Εργάστηκε ως Δημοσιογράφος στην πανελλαδική εφημερίδα «Κόσμος Σαββατοκύριακο» καλύπτοντας πολιτικό και ελεύθερο ρεπορτάζ. Έχει πραγματοποιήσει πλήθος συνεντεύξεων που φιλοξενήθηκαν σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.

Από το 2013 είναι Εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. του ΟΑΣΑ.

Είναι μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και Τομεάρχης της Γραμματείας Οργανωτικού (Τομεάρχης Επικοινωνίας Ν. Αιγαίου / Β. Δωδεκανήσων/ Νομού Σάμου).

Είναι Γενική Γραμματέας της Ένωσης Κώων Αθηνών «Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» και μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Κοινωνιολόγων (ΣΕΚ), της Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών «Παναθηναϊκή», του Σωματείου «Δωδεκανησιακή Μέλισσα» και των Διεθνών Βραβείων Giuseppe Sciacca.

The post Ποια δημοσιογράφος κατεβαίνει με τον Γιώργο Κουμουτσάκο (ΦΩΤΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα