Πατάει… το γκάζι ενόψει ευρωεκλογών ο Παπαμιμίκος

«Γκαζωμένος» γύρισε από τις διακοπές του Πάσχα ο γραμματέας της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Π», ο γραμματέας θέλοντας να ενεργοποιήσει τον κομματικό μηχανισμό του κυβερνώντος κόμματος καθώς μπαίνουμε στην τελική ευθεία των ευρωεκλογών συγκάλεσε σύσκεψη των κορυφαίων κομματικών στελεχών στις 15:30 στα γραφεία του κόμματος στη Συγγρού.

Στη σύσκεψη πρόκειται να συμμετέχουν ο αναπληρωτής γραμματέας του κόμματος Κώστας Ζωντανός, ο γενικός διευθυντής Κώστας Τσιμάρας, ο γραμματέας Στρατηγικού

Σχεδιασμού και Επικοινωνίας Σπήλιος Λιβανός, ο γραμματέας Οργανωτικού Γιώργος Λουλουδάκης και ο διευθυντής του γραφείου Τύπου Σπύρος Καπράλος.

Η ατζέντα της σύσκεψης θα αφορά το οργανωτικό και επικοινωνιακό κομμάτι της καμπάνιας της ΝΔ ενόψει των ευρωεκλογών. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Π», θα συζητηθούν τα συνθήματα, οι περιοδείες και οι συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της πολύ κρίσιμης μάχης των ευρωεκλογών.

Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος γνωρίζοντας καλά ότι το κλίμα που δημιουργείται μετά τις επιτυχίες της κυβέρνησης είναι ιδιαιτέρως ευνοϊκό για τη ΝΔ, φροντίζει να ενεργοποιήσει εγκαίρως τον κομματικό μηχανισμό της ΝΔ έτσι ώστε τα αποτελέσματα αυτά να έχουν αντίκτυπο και στο αποτέλεσμα των ευρωεκλογών. Άλλωστε ο γραμματέας της ΝΔ ξέρει καλά από εκλογικές μάχες και γνωρίζει ακόμα καλύτερα πως να τις κερδίζει.

Θ.Δ.

The post Πατάει… το γκάζι ενόψει ευρωεκλογών ο Παπαμιμίκος appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα