ΠΑΣΟΚ: Να κάνουμε τώρα κυβέρνηση εθνικής ενότητας!

Του Γιάννη Ντάσκα

Συγκλονιστικός ήταν, όπως και αρκετές φορές στο παρελθόν σε δύσκολες περιστάσεις, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης. Ειδικά όταν αναφέρεται στους πυλώνες πάνω στους οποίους στηρίζεται το “σύστημα” που διαφθείρει και λεηλατεί τη χώρα.

Αναφέρθηκε στην συγκάλυψη των κλεφτών που βρίσκονται μέσα σε διάφορες λίστες με κλεμμένα και ειδικά αναφέρθηκε και στη λίστα Λαγκάρντ.

Σ αυτή τη λίστα θα αναφερθούμε σε άλλο ρεπορτάζ καθώς στο παρόν επικεντρώνουμε σε μία πρόταση του Απόστολου Κακλαμάνη,

την οποία διατύπωσε στο τέλος της ομιλίας του.

“Αφού είμαστε σε τόσο δύσκολη θέση να σκεφτούμε και να προχωρήσουμε σε κυβέρνηση εθνικής ενότητας” είπε.

Αυτή την πρόταση κρατήσαμε και στην εκπομπή που κάθε Σαββατοκύριακο συμμετέχουμε με τον Κώστα Ουίλς (90,6FM ,ώρες 11.00 με 13.00) παρακαλέσαμε τον εκπρόσωπο τύπου του ΠΑΣΟΚ και βουλευτή Αρκαδίας Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο να λάβει μέρος στην εκπομπή και βέβαια θέσαμε την πρόταση Κακλαμάνη.

Περιμέναμε να ακούσουμε απάντηση του στυλ “ναι μεν αλλά δεν είναι καιρός ακόμα…” και “ εάν και εφόσον δεχθούν το πρόγραμμά μας οι άλλοι…” κλπ.

Έκπληκτοι ακούσαμε τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο να λέει χωρίς περιστροφές ότι “ ναι ,πρέπει να κάνουμε αυτή τη συζήτηση τώρα και να προχωρήσουμε με επιλογή μας τώρα σε τέτοια κυβέρνηση πριν αναγκαστούμε να το κάνουμε αργότερα…”

Το σημειώνουμε και θα προσπαθήσουμε να βάλουμε και το ηχητικό μέρος των όσων είπε ο κ. Κωνσταντινόπουλος αύριο γιατί “οι καιροί ου μενετοί” και κάθε τι που λέγεται έχει και την αξία του…

Φυσικά με τον τρόπο του ο κ. Κωνσταντινόπουλος άδειασε τον υπουργό Οικονομικών κ. Στουρνάρα, έστω και με ηπιότερο τρόπο απο αυτόν που τον άδειασε ο κ. Βενιζέλος. Και αυτό έχει την αξία του…

The post ΠΑΣΟΚ: Να κάνουμε τώρα κυβέρνηση εθνικής ενότητας! appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα