Παπαδημούλης: Η Χρυσή Αυγή ήταν υπεράνω του νόμου και αλώνιζε!

Στις τελευταίες εξελίξεις με τη Χρυσή Αυγή αναφέρθηκε ο Δημήτρης Παπαδημούλης μιλώντας στον Real fm.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε και στο ερώτημα αν πρέπει να τεθεί εκτός νόμου το νεοναζιστικό κόμμα.

«Είμαι αντίθετος. Πιστεύω ότι πρέπει επιτέλους να τεθεί ενώπιον του νόμου, γιατί μέχρι τώρα

ήταν υπεράνω του νόμου και αλώνιζε. Αλλά πιστεύω ότι και το ίδιο το Σύνταγμά μας δεν επιτρέπει να τεθεί ένα κόμμα εκτός νόμου», τόνισε ο κ. Παπαδημούλης.

Και πρόσθεσε: «Πρέπει να αποφύγουμε οτιδήποτε, αυτή τη συμμορία των ναζί με τις δολοφονικές δραστηριότητες, να την διευκολύνουμε να “θυματοποιηθεί” ή να “ηρωοποιηθεί” με τη βοήθεια του απαγορευμένου. Μπορούν οι ένοχοι να σαπίσουν στη φυλακή με την εξασφάλιση όλων των κανόνων μιας δίκαιης δίκης».

Με αφορμή την αποκάλυψη της Realnews για τις παρακολουθήσεις τηλεφώνων μελών του ΣΥΡΙΖΑ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Κουμουνδούρου είπε: «Η πλειοψηφία των Ελλήνων και όχι μόνο εμείς δεν νιώθουν ασφαλείς 100%, όπως θα έπρεπε, όταν κάνουν τηλεφωνήματα. Γιατί υπάρχει η προϊστορία η πολιτική στην οποία αναφερθήκαμε, γιατί υπάρχουν τα λεγόμενα βαλιτσάκια και γιατί η σύγχρονη τεχνολογία δίνει τη δυνατότητα ακόμη και σε ιδιώτες να υποκλέπτουν συνομιλίες. Αυτό λοιπόν που πρέπει να γίνει είναι να ενισχυθούν με την ευρύτερη δυνατή συναίνεση όλες οι εγγυήσεις και όλοι οι μηχανισμοί που θα μπορούσαν να διασφαλίσουν το απόρρητο των τηλεπικοινωνιών για όλους τους πολίτες και σε κάθε περίπτωση για τη λειτουργία της πολιτικής μας ζωής».

The post Παπαδημούλης: Η Χρυσή Αυγή ήταν υπεράνω του νόμου και αλώνιζε! appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα