Παναγιωτόπουλος: Αυτή η κυβέρνηση πρέπει να πετύχει!

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του νέου υπουργού Πολιτισμού Πάνου Παναγιωτόπουλου, «η τελευταία πολιτική κρίση δε βοήθησε τη χώρα προς την κατεύθυνση της προόδου», υπογραμμίζοντας ότι σε ένα σημαντικό κομμάτι της βάσης της ΝΔ, η συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ δημιουργεί αμηχανία και ερωτήματα. Στη συνέχεια, τόνισε πως «αυτή η κυβέρνηση πρέπει να πετύχει, παρά τα προβλήματα και παρά το γεγονός ότι αυτός ο πολιτικός γάμος για πολλούς φαίνεται αταίριαστος», κάνοντας σαφές πως οι υπερβάσεις, η ενότητα και η ομοψυχία είναι αναγκαίες για να

βγει η χώρα από το τέλμα.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος είπε ακόμη πως η συσπείρωση γύρω από τον Αντώνη Σαμαρά είναι αναγκαία, καθώς εδώ και έναν χρόνο βρίσκεται σε εξέλιξη η προσπάθεια ανασυγκρότησης της χώρας και η προσπάθεια αυτή έχει αποδώσει μέσα από θυσίες. «Οφείλουμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους Έλληνες για τις θυσίες που έχουν κάνει τα τελευταία χρόνια» τόνισε ο υπουργός, επισημαίνοντας την ανάγκη της συνέχισης των αλλαγών και των μεταρρυθμίσεων.

Στη συνέχεια, επεσήμανε ότι «η τελευταία πολιτική κρίση δεν βοήθησε τη χώρα προς την κατεύθυνση της προόδου» επισημαίνοντας πως σε ένα σημαντικό κομμάτι της βάσης της ΝΔ η συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ δημιουργεί αμηχανία και ερωτήματα.

«Αυτή η κυβέρνηση πρέπει να πετύχει, παρά τα προβλήματα και παρά το γεγονός ότι αυτός ο πολιτικός γάμος για πολλούς φαίνεται αταίριαστος», δήλωσε κάνοντας σαφές πως οι υπερβάσεις, η ενότητα και η ομοψυχία είναι αναγκαίες για να βγει η χώρα από το τέλμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα