«Ανοίξτε τις πόρτες της καρδιάς σας, πέρα και πάνω από κόμματα»

«Θα αναβαθμίσουμε τις κομματικές οργανώσεις. θα δώσουμε τη μάχη για την ανανέωση του τόπου. Η Νέα Ελλάδα είναι όλα εκείνα που θέλαμε. Που ονειρευτήκαμε. Είναι να αλλάξουμε όσα μας πλήγωναν, αλλά δεν τολμούσαμε να τα ακουμπήσουμε».

«Πρέπει να ανοίξουμε τις καρδιές μας. Δεν περισσεύει κανένας. Και όπως κάθε μεγάλος αγώνας έχει και αντιπάλους. Εμείς έχουμε τρεις αντιπάλους. Είναι πολλοί αυτοί που βάζουν στοίχημα για την αποτυχία μας».

«Η Νέα

Ελλάδα τους χωράει όλους. Ακόμα και εκείνους που δεν μας πιστεύουν».

«Υπάρχει και η μισσαλοδοξία και η γκρίνια που κρατάει κάποιους στο χθες. Αυτοί ήταν που χθες μας ρωτούσαν που είναι οι επενδύσεις που θα μας φέρνατε… Δεν έχουν πολιτική. Μιζέρια έχουν. Και κάνουν την μιζέρια τους πολιτική».

«Εμείς αποδείξαμε πως έχουμε σχέδιο. Η εικόνα της χώρας μας άλλαξε στο εξωτερικό. Άλλαξε η εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό».

«Τι να το κάνεις το όραμα, αν στα δύσκολα διστάζεις».

«Υπάρχει ανάγκη να φτιάξουμε τη Νέα Ελλάδα. Η σημαία μας δεν είναι ένα πανί, όπως είπαν κάποιοι. Είναι το σύμβολο ενότητας της πατρίδας. Είμαστε σημαιοφόροι της. Συμβολίζει την πατρίδα μας. Η πατρίδα έχει ανάγκη όσους όσοι την αγαπάνε».

«Ανοίξτε τις πόρτες της καρδιάς σας πέρα και πάνω από κόμματα σε αυτές τις δύσκολες ώρες».

«Να μην αφήσουμε στα παιδιά μας την Ελλάδα που τους διώχνει».

«Ελάτε να φτιάξουμε όλοι μαζί τη Νέα Ελλάδα. Καλό αγώνα για την πατρίδα, για την Ελλάδα, για να ενώσουμε την Ελλάδα και τους Έλληνες».

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μιλάει αυτή την ώρα στο 9ο συνέδριο της ΝΔ, στο γήπεδο του Τάε Κβον Ντο.

Keywords
Τυχαία Θέματα