Πάγκαλος: Συστράτευση υπό τον Σαμαρά

Υπέρ της συστράτευσης όλων των δυνάμεων με τον Αντώνη Σαμαρά, τάσσεται ο Θεόδωρος Πάγκαλος, εκτιμώντας πως δεν υπάρχει άλλη διέξοδος.

Μιλώντας στην Καθημερινή της Κυριακής, ο κ. Πάγκαλος αναφέρει

ότι πρέπει να υλοποιηθεί το σύνολο των δεσμεύσεων της χώρας επισημαίνοντας πως το πρόγραμμα θα επιτύχει αν πάψει να υφίσταται το φαυλοκρατικό και πελατειακό κράτος, απολυθούν μερικές δεκάδες χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι, κλείσουν άχρηστοι οργανισμοί και απελευθερωθούν τα κλειστά επαγγέλματα.

Χαρακτηρίζοντας «έκπληξη» την εικόνα που έχει παρουσιάσει ο πρωθυπουργός, ο κ. Πάγκαλος ζητά από τους κ. Βενιζέλο και Κουβέλη να γίνουν υπουργοί στην κυβέρνηση εξαπολύοντας παράλληλα σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα τον οποίο αποκαλεί «γελοίο» χαρακτηρίζοντάς τον μάλιστα «συγκυριακό προϊόν».

«Εκφράζει μια συμμαχία αναρχικών και νεοκομμουνιστών και μια μερίδα του εκλογικού σώματος η οποία είναι αγανακτισμένη γιατί έχει χάσει ένα μέρος από τα κεκτημένα της. Τέτοια κόμματα δεν μπορούν να μακροημερεύσουν, όπως και το αντίστοιχο του γραφικού κ. Καμμένου»,σημειώνει ο κ. Πάγκαλος.

Αναφορικά με την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, αφήνει αιχμές κατά  του Γιώργου Παπακωσταντίνου, σημειώνοντας ότι ούτε ο ίδιος δεν είχε ενημερωθεί για την ύπαρξή της, ενώ εξέφρασε την απαισιοδοξία του για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ, λέγοντας μάλιστα ότι «τα στελέχη του έχουν χάσει τον μπούσουλα».

Μιλώντας για τη Χρυσή Αυγή αναφέρει πως πρέπει να απειληθεί ότι θα τεθεί εκτός νόμου αν συνεχίσουν κάποια μέλη του να χτυπούν όποιον θέλουν, καταλήγοντας πως το ίδιο θα πρέπει να γίνει και με κάποιες συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ που ενθαρρύνουν τη βία.

Keywords
Τυχαία Θέματα