Πάγκαλος: Η Δικαιοσύνη ολιγώρησε σε ό,τι αφορά τη Χρυσή Αυγή

Επικριτικός απέναντι στη στάση της Δικαιοσύνης σε ό,τι αφορά τη Χρυσή Αυγή εμφανίστηκε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ.

Ο κ. Πάγκαλος υποστήριξε ότι η δικαιοσύνη ολιγώρησε, είτε για γραφειοκρατικούς λόγους είτε λόγω ανεπάρκειας, ωστόσο εξέφρασε την ικανοποίησή του που αυτήν τη στιγμή εισαγγελέας

του Αρείου Πάγου δίνει αυτή την κατεύθυνση.

«Πρέπει να δικαστούν για συνομωσία και ανατροπή του πολιτεύματος», είπε αναφερόμενος στους κατηγορούμενους της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής και πρόσθεσε πως δεν κατανοεί «την ευαισθησία ορισμένων ότι δεν πρέπει να εφαρμοστεί το άρθρο 134».

Ο κ. Πάγκαλος επισήμανε ότι «ο φόνος αργά ή γρήγορα θα συνέβαινε» και υπογράμμισε ότι εκτός από τη βιαιοπραγία και το ξύλο, πρέπει να σταματήσει και η βία στην πολιτική ζωή, υπό την έννοια της «άρνησης της συζήτησης με τον άλλο», κάτι που όπως είπε, κάνουν και άλλα κόμματα πέραν της Χρυσής Αυγής.

Εκτίμησε παράλληλα ότι υπάρχει πιθανότητα η Χρυσή Αυγή να μην μπει στην επόμενη Βουλή, σημειώνοντας «οι ψήφοι θα πάνε σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ γιατί θα είναι κατά μέτωπον η σύγκρουση».

The post Πάγκαλος: Η Δικαιοσύνη ολιγώρησε σε ό,τι αφορά τη Χρυσή Αυγή appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα