Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν την τρομοκρατική επίθεση

Καρέ-καρέ κατέγραψαν την εκτέλεση μελών της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο οι κάμερες ασφαλείας.

Όπως μετέδωσε το Mega, αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ που είδαν το βίντεο έκαναν λόγο για «επαγγελματικό» χτύπημα ενώ το όπλο που χρησιμοποιήθηκε, ένα «ZASTAVA», δεν έχει χρησιμοποιηθεί σε άλλη υπόθεση.

«Φως» στην υπόθεση της τρομοκρατικής επίθεσης στο Νέο Ηράκλειο

αναμένεται να ρίξουν τα ευρήματα της βαλλιστικής έρευνας στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Στο σημείο της δολοφονίας, στη Λεωφόρο Ηρακλείου, βρέθηκαν 12 κάλυκες που ανήκουν σε πιστόλι διαμετρήματος 9 χιλιοστών.

Τις έρευνες ανέλαβε η αντιτρομοκρατική υπηρεσία, κάτι το οποίο δείχνει πως οι αρχές δεν αποκλείουν ως πιθανό σενάριο, το τρομοκρατικό χτύπημα. Παράλληλα, συμπεραίνουν πως η επίθεση ήταν οργανωμένη, ακόμα και στις μικρές της λεπτομέρειες.

Πώς έγινε το φονικό

Σύμφωνα με τα στοιχεία, δύο άτομα που επέβαιναν σε μηχανή και φορούσαν κράνη, σταμάτησαν σε μικρή απόσταση από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Ο δράστης, μαζί με άγνωστο συνεργό του, προσέγγισαν πεζή τα θύματα. Αφού ο δολοφόνος πυροβόλησε τους δύο νεαρούς, επιβιβάστηκαν ξανά στη μηχανή και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Μυστήριο με κλεμμένη μοτοσικλέτα

Λίγη ώρα αργότερα, οι αρχές εντόπισαν στην οδό Γρηγορίου Αυξεντίου που βρίσκεται 2-3 στενά πιο μακριά από το σημείο της δολοφονίας, μία μηχανή χρώματος μπλε, η οποία ήταν κλεμμένη. Η μηχανή μεταφέρθηκε και εξετάζεται στα εργαστήρια της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών. Πάντως, δεν έχει διευκρινισθεί αν αυτή ανήκει στους δράστες.

The post Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν την τρομοκρατική επίθεση appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα