Οι… σταρ που κατεβαίνουν για δήμαρχοι

Τη μία έκπληξη μετά την άλλη μας επιφυλάσσει το «καυτό» παρασκήνιο των υποψηφιοτήτων ενόψει των εαρινών αυτοδιοικητικών εκλογών. Δύο πολυαγαπημένοι σταρ, ο Λευτέρης Πανταζής και ο Ηλίας Ψινάκης, ετοιμάζονται να διεκδικήσουν δημαρχιακούς θώκους στις εκλογές

του Μαΐου.

Ο Λε-Πα διεκδικεί τη δημαρχία Βούλας-Βάρης-Βουλιαγμένης – Ο Ψινάκης τον Μαραθώνα

«Δεν το βλέπω σαν δουλειά, το βλέπω σαν προσφορά», δηλώνει με παρρησία στο πρώτο του… πολιτικό μανιφέστο ως υποψήφιος δήμαρχος. Μιλώντας στο Star, ο γνωστός τραγουδιστής δηλώνει συνηθισμένος στις αρνητικές κριτικές, και επισημαίνει ότι δεν θα κατέβει με την υποστήριξη κάποιου κόμματος: «Θα κατέβω σαν ανεξάρτητος γιατί δεν μ’ αρέσει να χρωματίζομαι».

Οι γνωρίζοντες το πολιτικό παρασκήνιο ισχυρίζονται πως την δημοτική του παράταξη θα στελεχώσουν νυν δημοτικοί σύμβουλοι του δημάρχου, Σπύρου Παννά, οι οποίοι διαφωνούν με την ακολουθούμενη πολιτική καθώς και από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης.

Παράλληλα, ο νυν δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων με την παράταξη του Νικήτα Κακλαμάνη, Ηλίας Ψινάκης, δηλώνει έτοιμος να διεκδικήσει τον Δήμο Μαραθώνα.

Ο δαιμόνιος μάνατζερ δηλώνει πως η θητεία του στον Δήμο Αθηναίων του άνοιξε τα μάτια για το τι συμβαίνει στην πόλη και στην κοινωνία σε μια περίοδο σκληρής οικονομικής ανέχειας. Υπενθύμισε, δε, ότι έχει δραστηριοποιηθεί έντονα και στην οργάνωση των συσσιτίων του Δήμου. Μ’ αυτές τις εμπειρίες ετοιμάζεται να κατέβει υποψήφιος δήμαρχος στον Δήμο Μαραθώνα, θέλοντας έτσι να προσφέρει στον τόπο, όπου κατοικεί.

Γ. Σπ. Π.

The post Οι… σταρ που κατεβαίνουν για δήμαρχοι appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα