Ο ΣΥΡΙΖΑ απειλεί το MEGA

Σε κατάσταση πανικού οι εργαζόμενοι που φοβούνται ότι θα κλείσει το κανάλι

Αν η χρονιά που πέρασε ήταν από τις πιο δύσκολες στην ιστορία του MEGA, η χρονιά που μόλις ξεκίνησε – από πολλούς, θεωρείται καθοριστική για τη φυσιογνωμία και το μέλλον του σταθμού. Δεν είναι μόνο τα χρήματα που χρειάζεται το κανάλι για να ολοκληρώσει με τους λιγότερο δυνατούς κραδασμούς το υπόλοιπο της σεζόν, ούτε η απόφαση του Ηλία Τσίγκα να συνταξιοδοτηθεί, δεν είναι καν η στάση που θα κρατήσουν οι εκδότες… Στην πραγματικότητα είναι

όλα αυτά μαζί, σε συνδυασμό με τις πολιτικές εξελίξεις και την δυναμική που εμφανίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ανεξάρτητα από την πρωτοκαθεδρία του καναλιού και την απήχηση που απολαμβάνει στην ελληνική κοινωνία – από ‘δω και πέρα, η πορεία του MEGA είναι συνυφασμένη με τις πολιτικές εξελίξεις. Με άλλα λόγια, δύσκολα θα επιβιώσει ένα MEGA με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, αφού από τους πρώτους στόχους της εν λόγω κυβέρνησης θα είναι η «εκτέλεση» του μιντιακού κατεστημένου και του καναλιού που «στοχοποίησαν» και σαμποτάρισαν τις εκπομπές του! Θέμα για το οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μιλήσει, έχει διακηρύξει και έχει πολιτευθεί… Μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν θα αφήσει ένα κανάλι όπως το MEGA ανεξέλεγκτο να κάνει «αντιπολίτευση». Θα δημιουργήσει προϋποθέσεις οικονομικής ασφυξίας αναγκάζοντας τους μετόχους του, είτε να το κλείσουν είτε να οδηγήσουν στο περιθώριο λειτουργώντας με ελάχιστους εργαζόμενους!

Δεν είναι τυχαίο που αρκετοί μέσα στο MEGA δηλώνουν ανήσυχοι για το μέλλον του καναλιού και κατ’ επέκταση για το αν θα έχουν δουλειά ή όχι, στην περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας. Θεωρούν σχεδόν βέβαιο ότι θα αποτελέσουν τον πρώτο στόχο μιας τέτοιας κυβέρνησης, η οποία επάνω στην εκδικητικότητά της δεν θα κάνει διακρίσεις και θα συμπαρασύρει ακόμη και απλούς εργαζόμενους στον… γκρεμό της ανεργίας που δεν έχουν καμία σχέση με την χάραξη της πολιτικής γραμμής. Για αυτό και το αστείο που κυκλοφορεί στο κανάλι προτρέπει τους εργαζόμενους, «Να ετοιμάσουν τα διαβατήριά τους»!

Keywords
Τυχαία Θέματα