Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα θα βγάλει στη φόρα την ευαίσθητη πλευρά του χαρακτήρα σας, διαλλακτική, θερμή και αρκετά συγκαταβατική θα είναι η συμπεριφορά σας, γεγονός που θα μαλακώσει τόσο τις αντιδράσεις σας, όσο και τις διαθέσεις των τρίτων προς εσάς. Μια πολύ ευχάριστη πρόταση που θα σας γίνει από πρόσωπο του στενού σας κύκλου, θα καταφέρει να σας ξεκουράσει κάνοντας ένα διάλειμμα από σοβαρές σκέψεις και θα περάσετε σε ανέμελες στιγμές ηρεμίας και ψυχολογικής ισορροπίας.

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, η Σελήνη σε σύνοδο με τον Ουρανό και σε τετράγωνο

με το Δία και τον Πλούτωνα, θα φέρει στη μνήμη σας ανεκπλήρωτα όνειρα και επιθυμίες που έμειναν στη μέση. Συνειδητοποιώντας σε ποια σημεία πράξατε λάθος, θα καταφέρετε να πάρετε αποφάσεις, που θα σας οδηγήσουν σε μια πιο σωστή προσέγγιση, με αποτέλεσμα να φέρετε αλλαγές που θα καταλήξουν σε επιτυχία. Η ψυχολογική ισορροπία που θα διαθέτετε θα σας προσφέρει διορατικότητα, εμπιστοσύνη και κατανόηση, στοιχεία που θα σας φέρουν ένωση και δεσμούς αγάπης.

Δίδυμοι

Δυναμικοί μου Δίδυμοι, η Σελήνη σε σύνοδο με τον Ουρανό και σε αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη, θα σας δημιουργήσει τη διάθεση να αλλάξετε στόχους και ίσως και όνειρα ζωής. Η άρνησή σας να πέσετε σε παρελθοντικά λάθη θα ενισχύσει τη δυναμικότητά σας, παίρνοντας τολμηρές αποφάσεις που θα σας φέρουν νέα ανοίγματα, πλησιάζοντας κατά πολύ τις επιτυχίες που αναζητάτε. Η πολύ θερμή συμπαράσταση που θα δώσετε σε πρόσωπο του στενού σας κύκλου, θα δυναμώσει τον ψυχικό σας δεσμό και θα λάβετε βαθιά εκτίμηση και ισχυρή εμπιστοσύνη.

Καρκίνος

Αγαπητοί μου Καρκίνοι, η ρομαντική πλευρά του χαρακτήρα σας, θα είναι αυτή που θα υπερισχύσει τόσο στις διαθέσεις σας, όσο και στις πράξεις σας. Δεν αποκλείεται να εμφανιστεί στην επιφάνεια η καλλιτεχνική σας τάση και η φαντασία σας θα αποδειχθεί δημιουργική και πολύ αποτελεσματική. Συμφιλίωση και αποκατάσταση σχέσεων θα είναι η κατάληξη των ενεργειών σας, γιατί ο πολύ ειρηνικός τρόπος προσέγγισής σας θα σας οδηγήσει στην επίτευξη των επιθυμιών σας. Πείτε “ναι” στις προτάσεις που θα λάβετε, θα υπάρξει ευχάριστο και πολύ θερμό γεγονός.

Λέων

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα θα φέρει ενθουσιασμό στην καρδιά σας και νέο πνεύμα στον τρόπο σκέψης σας. Με πολύ συνειδητές κινήσεις, θα παραμελήσετε εγωιστικές τάσεις και η επιλογή σας να ενεργήσετε με κατανόηση θα περάσει τις σχέσεις σας τόσο τις επαγγελματικές, όσο και τις ερωτικές, σε επίπεδο πιο σταθερό και πιο συναισθηματικό. Θα υπάρξει επανένωση φιλικών δεσμών και μια ξαφνική συνάντηση θα επαναφέρει το παρελθόν σας όχι μόνο στο παρόν αλλά και στο μέλλον. Η συνάντησή σας με ένα πρόσωπο από τα παλιά θα αλλάξει πολλά.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, θα φανείτε πρόθυμοι, εργατικοί και πολύ αποτελεσματικοί, με κατάληξη να κερδίσετε την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση φίλων αλλά και συνεργατών σας. Θα παραμείνετε σταθεροί στους στόχους σας και δεν θα υπάρξει κάποιο γεγονός που να σας αναγκάσει να βγάλετε στάση επιθετική ή εγωιστική. Οι συνομιλίες σας θα είναι ευχάριστες μέσα σε κλίμα ηρεμίας και θα υπάρξουν συνεννοήσεις και υποσχέσεις που θα φέρουν συναισθηματική ισορροπία και σταθερούς δεσμούς αγάπης.

Ζυγός

Αρκετά ευαίσθητοι και πολύ συμπονετικοί θα εμφανιστείτε, αγαπητοί μου Ζυγοί, δεν θα καταφέρετε να κρύψετε τις τάσεις ρομαντισμού που θα σας διακατέχουν και ένα τυχαίο γεγονός θα σας οδηγήσει σε πράξεις αλτρουισμού και αλληλεγγύης. Οι γύρω σας θα σας νιώσουν δεκτικούς, δοτικούς και πολύ θερμούς, με αποτέλεσμα να βρει τρόπο να εισχωρήσει στη ζωή σας πρόσωπο που έχει στόχο να γίνει βασικός πρωταγωνιστής στην καθημερινότητά σας. Θα σας δώσω τη συμβουλή να μην αντισταθείτε στα αισθήματά σας, γιατί θα σας οδηγήσουν σε αποτέλεσμα επιθυμητό.

Σκορπιός

Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Ουρανό και σε τετράγωνο με το Δία, θα σας φέρουν καινούργιες προτάσεις και θα σας ανοίξουν νέους διόδους επιτυχίας. Δεχτείτε με δημιουργικό πνεύμα τα νέα ενδεχόμενα που θα σας παρουσιαστούν, γιατί θα έχουν τη δυνατότητα να σας απομακρύνουν από τη στασιμότητα και να σας φέρουν πολύ κοντά σε ένα ενδόμυχο σας όνειρο. Ισορροπημένο κλίμα θα διατηρηθεί μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον και η διάθεσή σας να φερθείτε με ειλικρίνεια και διαλλακτικότητα, θα φέρει οριστική λύση σε πρόβλημα που σας αποδυνάμωνε.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, θα σας βοηθήσει να διεκπεραιώσετε τις εργασίες σας με επιτυχία και η Σελήνη σε τετράγωνο με το Δία, θα σας κάνει πολύ εργατικούς και ταυτόχρονα θα σας ανοίξει καινούργιους δρόμους δημιουργικότητας. Θα λάβετε νέες προτάσεις και θα σας αποκαλύψω πως οι οικονομικοί σας στόχοι θα φτάσουν σε βαθμό επιθυμητό. Τολμήστε να ρισκάρετε γιατί οι προοπτικές που θα σας παρουσιαστούν θα σας οδηγήσουν σε επιτυχία και μάλιστα πολύ σταθερή. Μην απομακρύνεστε από φίλους και αγαπητά σας πρόσωπα.

Αιγόκερος

Φίλοι μου Αιγόκεροι, η Σελήνη σε τετράγωνο με το Δία και τον Πλούτωνα, θα εισχωρήσει στη σκέψη σας νέους τρόπους χειρισμού τόσο των επαγγελματικών σας υποθέσεων, όσο και των ερωτικών. Συγκαταβατική και πολύ διαλλακτική θα είναι η στάση σας και θα προβείτε σε εξομολογήσεις που θα λύσουν παρεξηγήσεις, βάζοντας τα πράγματα στη σωστή τους θέση. Απελευθερωμένα λόγια καρδιάς που θα φανερώσετε, θα φέρουν κοντά σας πρόσωπο που θα αποτελέσει για εσάς σύμμαχο ζωής και ταυτόχρονα σταθερό συναισθηματικό στήριγμα.

Υδροχόοι

Φίλοι μου Υδροχόοι, ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα θα σας γεμίσει ενθουσιασμό, τόλμη και όρεξη για ζωή. Δεν θα αφήσετε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη και πολύ καλά θα κάνετε, γιατί η τύχη θα είναι με το μέρος σας και θα σας προσφέρει γεγονότα ικανά να υλοποιήσουν μια επιθυμία που διατηρείτε κρυμμένη στην καρδιά σας. Η εξωστρέφεια και η έντονη κοινωνική σας διάθεση θα σας κάνουν φιλικούς και πολύ θερμούς, με αποτέλεσμα να βρουν τρόπο να σας πλησιάσουν νέα πρόσωπα που θα έχουν τη δυνατότητα να ανοίξουν καινούργιους ορίζοντες στη ζωή σας.

Ιχθείς

Φίλοι μου Ιχθείς, ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα θα φανερώσει στους γύρω σας τον αθεράπευτο ρομαντισμό σας και η φαντασία σας ίσως να ξεφύγει απ’ τα συνειδητά όρια και να σας ταξιδεύσει σε διαδρομές που επιθυμεί η καρδιά σας. Δεκτικότητα και κατανόηση θα είναι τα βασικά στοιχεία της συμπεριφορά σας , θα συμπαρασταθείτε σε φιλικό σας πρόσωπο και θα δώσετε συμβουλή που θα είναι ικανή να βγάλει ένα κοντινό σας άτομο από ένα προσωπικό του αδιέξοδο. Θα σας δοθεί η ευκαιρία για ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα, φανείτε τολμηροί και δράστε συνειδητά.

πηγή: e-zwdia.gr

The post Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα