Ο θάνατος του Τόμας Πρωοτόπαπα και όσα μας θύμισε… (ΦΩΤΟ)

Επιμέλεια Εύη Κολιού

Καθημερινά χάνουν τη ζωή τους στην άσφαλτο εκατοντάδες άνθρωποι. Ανάμεσά τους και νέα παιδιά που άφησαν την τελευταία τους πνοή σε τροχαία δυστυχήματα. Πρόσφατα ο 26χρονος ηθοποιός Τόμας Πρωτόπαπας έφυγε από τη ζωή άδοξα και ξαφνικά, βυθίζοντας το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον σε πένθος.

Η πρόσφατη ιστορία του Τόμας Πρωτόπαπα

μας θύμισε τον θάνατο νέων και αγαπημενών προσώπων

Στα 31 του «έφυγε» ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Παπαχρόνης

Πριν μερικά χρόνια, στις 2 Δεκεμβρίου 2008, ο 31χρονος ηθοποιός, Κωνσταντίνος Παπαχρόνης έχασε τη ζωή του από τη σύγκρουση της μοτοσικλέτας του με διερχόμενο αυτοκίνητο που σημειώθηκε στο κέντρο της Αθήνας.

Ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Παπαχρόνης σκοτώθηκε στο Σύνταγμα, Αμαλίας και Ξενοφώντος, όταν αυτοκίνητο συγκρούστηκε με τη μηχανή του. Ήταν μόλις στα τριάντα ένα του χρόνια. Γεννημένος το 1977 στην Αθήνα, ο μεγαλύτερος από πέντε αδέλφια, μεγάλωσε στους Αγίους Αναργύρους. Ο πατέρας του, με ρίζες στην Ξάνθη, ανήκει στην ιδρυτική ομάδα του θεσμού των Μουσικών Σχολείων.

Ο άδικος χαμός του Γιώργου Λουκανίδη

Το 1998 σκοτώνεται σε τροχαίο ο 31χρονος γυμναστής του «Πρωινού Καφέ» του ANT1 Γιώργος Λουκανίδης, ο γιος του παλαιού άσσου της Δόξας Δράμας και του Παναθηναϊκού Τάκη Λουκανίδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα