Νεκρός με το αυτοκίνητό του σε γκρεμό 100 μέτρων

Διερχόμενος οδηγός από την επαρχιακή οδό που ενώνει Μπουφούσκια και Πλατανιώτισσα, στα σύνορα των Δήμων Αιγιαλείας και Καλαβρύτων, περίπου στις 9 εχθές το βράδυ αντίκρισε ένα λευκό τζιπ μάρκας Hyundai Atos, πεσμένο σε βαθύ γκρεμό περίπου 100 μέτρων. Ο περαστικός ειδοποίησε έντρομος τις αρμόδιες αρχές, οι οποίες έσπευσαν αμέσως στο σημείο.

Όπως τονίζουν ασφαλείς πηγές, μέσα στο αυτοκίνητο

βρέθηκε νεκρός στη θέση του οδηγού ένας άνδρας και για την ανάσυρσή του, εκτός από την Πυροσβεστική Αιγίου και την Αστυνομία, κινητοποιήθηκε κλιμάκιο της 6ης ΕΜΑΚ Πατρών, καθώς το όχημα βρίσκεται σε δύσβατη περιοχή.

Είναι άγνωστη μέχρι στιγμής η ταυτότητα του νεκρού οδηγού, ενώ από την αρμόδια Τροχαία έγινε διασταύρωση των στοιχείων της πινακίδας του οχήματος, οπότε προέκυψε πως το αυτοκίνητο είχε ενοικιαστεί εκ μέρους 60χρονου ελληνικής καταγωγής, από εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων της πρωτεύουσας στις 9 Μαΐου.

Από την Αστυνομία ελέγχονται προσεκτικά όλες οι πληροφορίες, ώστε να προκύψουν ασφαλή συμπεράσματα για το αν πρόκειται για ατύχημα ή κάτι άλλο, όπως και να προσδιοριστεί η χρονική στιγμή της πτώσης του αυτοκινήτου στο γκρεμό και υπό ποιες συνθήκες.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν από την προανακριτική διαδικασία και την ιατροδικαστική εξέταση που θα ακολουθήσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα