Ο Γ. Παπακωνσταντίνου δίνει συμβουλές για την έξοδο από το μνημόνιο! (Βίντεο)

Μετά από πολλούς μήνες ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, επανεμφανίστηκε στις τηλεοπτικές κάμερες. Και όχι σε όποια-όποια, αλλά στο διεθνές δίκτυο Bloomberg . Και όχι μόνο αυτό αλλά έδωσε και… συμβουλές για την διαχείριση του Μνημονίου! Ο πρώην τσάρος της Οικονομίας, ο οποίος παραπέμφθηκε από την Προανακριτική Επιτροπή στο Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο για

τους χειρισμούς του στην « λίστα Λαγκάρντ» ότι χρειάζεται πολύ χρόνος ακόμη προκειμένου να έρθει η ανάπτυξη στην Ευρωζώνη. Για το θέμα του Μνημονίου επισήμανε ότι με αυτό φτάσαμε σήμερα έως εδώ και από εδώ και πέρα πρέπει να ξανασκεφτούμε και να αναθεωρήσουμε κάποια σημεία του.

Επιπλέον, ο πρώην «τσάρος» της Οικονομίας αναφερόμενος στο αν θα υπάρξει χρηματοδοτικό κενό το 2014 απάντησε ότι «η Ελλάδα χρειάζεται λιγότερα χρήματα από την Ιρλανδία, την Πορτογαλία και την Ιταλία και ακόμη χρειάζεται χρόνος να πειστούν οι αγορές και ο κόσμος προκειμένου να αυξηθούν οι επενδύσεις και να υπάρξει ανάκαμψη.

Ο πρώην υπουργός ερωτηθείς για την «λίστα Λαγκάρντ» απάντησε ότι «δεν έκανε κάτι λάθος, απεναντίας έκανε ότι μπορούσε και το χειρίστηκε όσο καλύτερα γινόταν». Μάλιστα ξεκαθάρισε ότι από την πρώτη στιγμή προσπάθησε να αλλάξει το σύστημα και να κάνει αυστηρότερες τις ποινές για όσους φοροδιαφεύγουν.

The post Ο Γ. Παπακωνσταντίνου δίνει συμβουλές για την έξοδο από το μνημόνιο! (Βίντεο) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα