Με έγγραφα απαντά στον ΔΟΛ ο Καμμένος

Του Γιάννη Ντάσκα

Ένα σωρό έγγραφα έδωσε στη δημοσιότητα ο Πάνος Καμμένος για την υπόθεση του ίδιου και του δημοσιογράφου του Συγκροτήματος Γιώργου Παπαχρήστου. Από την αθωωτική του απόφαση με τον Αντρίκο Παπαντρίκο μέχρι την καταδικαστική της ΕΣΗΕΑ για τον Γιώργο Παπαχρήστο.

Η καταδικαστική δεν αφορά τον Πάνο Καμμένο

αλλά σε άλλη υπόθεση.

Κοινό χαρακτηριστικό αυτή η ελαφριά έως βαρύτατη ειρωνεία που εκπέμπουν τα “γκεσέμια” της εξουσίας προς κάθε πολιτικό η δημοσιογράφο που δεν υπηρετεί την εξουσία της οποίας όμως το δεξί χέρι είναι ψς σήμερα πάντα ο ΔΟΛ.

Ο Γιώργος Παπαχρήστος είναι αλήθεια ότι είναι λιγότερο ειρωνικός από τον άνθρωπο-βιτρίνα του ΔΟΛ τον Γ.Πρετεντέρη αλλά ορισμένες φράσεις τους μερικές φορές και τον ξεπερνούν και αδικούν τη δική του διαφορετική πορεία από αυτή του Πρετεντέρη.

Στην υπόθεση με τον Πάνο Καμμένο σε καμία περίπτωση δεν έχει δίκιο.Και τον ειρωνεύεται(δικαίωμά του βέβαια…) και τον αδικεί σε όσα του καταλογίζει.Και ευθέως και εξ αντιδιαστολής.Δηλαδή με όσα δεν καταλογίζει σε άλλους αν και τα γνωρίζει.

Το να ομιλεί ο Γιώργος Παπαχρήστους του ΔΟΛ για πλούτο και για σπίτια και σκάφη και για αναξιοκρατία είναι το άκρον άωτον…

Φανταστείτε ο Πάνος Καμμένος να ήταν απόφοιτος Λυκείου και να τον είχαν κάνει “καθηγητή” στο Πάντειο και Διοικητή του Αγίου Ορους…

Φανταστείτε να έκανε εκπομπή ο Πάνος Καμμένος σε ραδιοφωνικό σταθμό και να έλεγε αυτές τις αηδίες που έλεγε στο ΒΗΜΑ ο Πάγκαλος.

Φανταστείτε να είχε ο Πάνος Καμμένος σπίτι στην περιοχή της Αργολίδας με τους όρους που έχει σπίτια εκεί η πλουτοκρατία.

Δημοσιογράφος και συμπατριώτης μας μεν ο Γιώργος αλλά το δίκιο είναι 100% με το Πάνο Καμμένο. Όπως είναι με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου , η οποία επίσης αποτελεί προσφιλή στόχο του Γιώργου Παπαχρήστου και του Πρετεντερη.

Όπως είναι με την πλευρά του Τσίπρα (εννοείται οτι δεν ανήκουμε σε κανέναν κομματικό σχηματισμό…) σε όσα του γράφει ο Πρετεντέρης πρωτίστως και με την κολωνακιώτικη ειρωνεία και ο Γιώργος Παπαχρήστος…

The post Με έγγραφα απαντά στον ΔΟΛ ο Καμμένος appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα