Η Βοσνιάκι χώρισε εξαιτίας μιας φωτογραφίας στο twitter !

Ο πρώην Νο1 γκόλφερ στον κόσμο, Ρόρι ΜακΙλρόι χώρισε από τη Δανέζα Κάρολαϊν Βοζνιάκι. Μια φωτογραφία φάνηκε πως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, προκειμένου να τερματιστεί ένα από τα διασημότερα ειδύλλια.

Μετά από δύο χρόνια ο ΜακΙλρόι της ζήτησε να χωρίσουν , καθώς η γνωστή τενίστρια ανέβασε στο Twitter μια φωτογραφία, στην οποία κοιμάται. Μια ιδιαίτερα προσωπική στιγμή. η οποία προκάλεσε τον εκνευρισμό του αθλητή. Μέχρι και η Σερένα Γουίλιαμς

με σχόλιο της κάτω από την φωτογραφία, αποκάλεσε χαριτολογώντας “κακιά” τη Βοζνιάκι, αφού απαθανάτισε το σύντροφο της και έναν από τους πιο αναγνωρίσιμους αθλητές στον κόσμο, σε μια όχι ιδιαίτερα κολακευτική στιγμή.

Πάντως, η Πολωνέζα τενίστρια φαίνεται οτι εκτός από τα προβλήματα της στην προσωπική της ζωή, έχει προβλήματα και στην ”πορεία” της στο τένις, αφού από ότι φαίνεται …..χάνει το WTA της Κωνσταντινούπολης και ενώ βρισκόταν στο νο.1 της κατάταξης, τώρα έχει πέσει στο νο. 9.

Η ίδια η Βοζνιάκι κατηγορείται από την κοινότητα του γκολφ για την επιρροή που είχε στο σύντροφο της και κυρίως στην προσήλωση του στο παιχνίδι. Παρότι ξεκίνησε τη χρονιά στο Νο1 ο ΜακΙλρόι δεν κατάφερε φέτος να κερδίσει κανένα τουρνουά, ενώ δεν προκρίθηκε καν για να αγωνιστεί στο Tour Championship, ένα από τα σπουδαιότερα τουρνουά.

Ο ΜακΙλρόι έχει κάνει σειρά αλλαγών φέτος στην καριέρα του, ίσως άκουσε και τη συμβουλή του θρυλικού Νοτιοαφρικανού γκόλφερ, Γκάρι Πλέιερ να βρει μια αφοσιωμένη σύζυγο η οποία θα τον στηρίξει στην καριέρα του……

The post Η Βοσνιάκι χώρισε εξαιτίας μιας φωτογραφίας στο twitter ! appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα