Ο απεσταλμένος του Μαξίμου στη Θεσσαλονίκη

Ο διευθυντής του Διαγραμματειακού Συντονιστικού Οργάνου της ΝΔ Αλέκος Κόκκαλης βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη προκείμενου να βάλει πλάτη στη υποψηφιότητα του Γιάννη Ιωαννίδη για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Το κεντρικό στέλεχος της ΝΔ ταξίδεψε ως απεσταλμένος του διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου Κώστα Μπούρα στη συμπρωτεύουσα φέρνοντας στην της επιστροφής μια υποψηφιότητα για το ψηφοδέλτιο του Ιωαννίδη που θα κάνει αίσθηση. Είναι γνωστό άλλωστε στους μυημένους στο γαλάζιο παρασκήνιο, ότι Κόκκαλής

είναι εντάσσεται στους σκληροπυρηνικούς σαμαρικούς και αποτελεί το του Κώστα Μπούρα στον κομματικό μηχανισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για άνθρωπο με μεγάλη επιρροή στον εμπορικό κόσμο της πόλης της Θεσσαλονίκης και οι σχετικές ανακοινώσεις πρόκειται να γίνουν την Παρασκευή.

Παράλληλα, ο κ. Κόκκαλης συμμετείχε σε συσκέψεις με κομματικά στελέχη της Κεντρικής Μακεδονίας και όπως τους είπε θα βρίσκεται τουλάχιστον δυο φορές την εβδομάδα στην Κεντρικη Μακεδονία ωστε να υπάρχει συντονισμός πριν ξεκινησουν και οι περιοδίες του Αντώνη Σαμαρά ενόψειτων διπλων εκλογών, άλλωστε ο Αλέκος Κόκκαλης είναι στο είδος καθώς αποτελεί τον συγκεντρωσιάρχη της Συγγρου για πάνω από μια δεκαετία.

Θ.Δ

The post Ο απεσταλμένος του Μαξίμου στη Θεσσαλονίκη appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα