Ο ανθρωπος που συσπειρώνει το δημοκρατικό τοξο

Έντονη είναι η φημολογία που αναπτύσσεται τον τελευταίο καιρό γύρω από το όνομα του Κώστα Μπακογιάννη για πιθανού υποψηφίου δημάρχου Αθηναίων. Μάλιστα η πιθανή υποψηφιότητά του δείχνει να έχει πολλούς υποστηρικτές και στη ΔΗΜΑΡ αλλά και στο ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με κύκλους της ΔΗΜΑΡ το κόμμα της Αριστεράς δεν θα έλεγε όχι σε μια τέτοια υποψηφιότητα η οποία θα μπορούσε να συσπειρώσει όλες τις δυνάμεις

του δημοκρατικού τόξου απέναντι στην υποψηφιότητα Κασιδιάρη. Μην ξεχνάτε και τις πολύ καλές σχέσεις του Φώτη Κουβέλη με την οικογένεια Μητσοτάκη αλλά και τον δεσμό του εκπροσώπου τύπου του κόμματος Ανδρέα Παπαδόπουλου με την αδερφή του Κώστα Μπακογιάννη, Αλεξία.

Από την άλλη η πολύ καλή σχέση της Ντόρας Μπακογιάννης με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλη Βενιζέλο θα μπορούσε να εξασφαλίσει και την υποστήριξη του Κινήματος στην υποψηφιότητά του γιού της.

Όλα αυτά έχουν υπολογιστεί από το Μέγαρο Μαξίμου το οποίο δεν φαίνεται να έχει αντιρρήσεις σε μια τέτοια υποψηφιότητα, καθώς και οι ίδιοι γνωρίζουν ότι το όνομα Μπακογιάννη μπορεί να συσπειρώσει και τις δυνάμεις της Αριστεράς.

Keywords
Τυχαία Θέματα