Ν.Βουρλιώτης: Ο Σφακιανάκης δεν αποκάλεσε «ζώα» τους θαμώνες

Για τα όσα γράφτηκαν για το κλείσιμο του νυχτερινού κέντρου « Έναστρον» μίλησε ο Νίκος Βουρλιώτης σε κάμερα μεσημεριανής εκπομπής, διαψεύδοντας τις φήμες που ακούγονται.

Ο τραγουδιστής δήλωσε χαρακτηριστικά «Το έμαθα από τα κανάλια ότι κλείνει το μαγαζί… Είχα την τύχη να το μάθω πολύ πολύ γρήγορα από το Star Channel».

Ο Νίκος Βουρλιώτης μάλιστα έσπευσε να διαψεύσει κατηγορηματικά ότι ο Nότης Σφακιανάκης, με τον οποίο και συνεργαζόταν είχε ανάρμοστη συμπεριφορά προς τον κόσμο, ενώ ξεκαθάρισε ότι ο Νότης δεν αποκάλεσε

«ζώα» τους θαμώνες του μαγαζιού.

Όπως αναφέρει σχετικά με τις φήμες περί λιγοστών κρατήσεων: «Μετά τις γιορτές υπήρχαν φήμες ότι το μαγαζί θα κλείσει. Ρώτησα τον επιχειρηματία και μου τις διέψευσε… Έχω διαβάσει ότι το μαγαζί δεν είχε δουλειά. Εγώ έχω διαφορετική εικόνα, εκτός κι αν δούλευα σε άλλο μαγαζί».

Τέλος, δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τις δηλώσεις του Σφακιανάκη, λέγοντας: «Θεωρώ ότι ήταν προκλητικές οι δηλώσεις του Νότη και κάποιες ήταν ατυχείς. Έχω μιλήσει με τον ίδιο και του το έχω πει», ενώ υπογράμμισε πως δεν έχει μετανιώσει για την συνεργασία του μαζί του, γι’ αυτό και θα την επαναλάμβανε.

The post Ν.Βουρλιώτης: Ο Σφακιανάκης δεν αποκάλεσε «ζώα» τους θαμώνες appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα