Ποιος ανεγκεφαλος τον εβαλε απεναντι στην σακελλαριου;

16:18 29/1/2014 - Πηγή: Fimotro
EMAIL ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ
Αγαπητό Fimotro,
Είμαι φανατικός αναγνώστης σου πάρα πολλά χρόνια. Τρια blogs έχω στα αγαπημένα μου. Το Fimotro, το Nonews και το Troktiko, το οποίο από συνήθεια το ανοίγω και αυτό καθημερινά. Δεν σου
κρύβω ότι ήμουν ψηφοφόρος της Νέας Δημοκρατίας. Όχι φανατισμούς και...
τέτοια. Σκεπτόμενος ψηφοφόρος που τώρα όμως ΔΕΝ θα την ψηφίσω. Ανήκω στους λεγόμενους αναποφάσιστους και πραγματικά την τελευταία στιγμή θα αποφασίσω τι θα ψηφίσω.
Ξεκίνησα με αυτόν τον πρόλογο για να μπω στην ουσία.
Θα σου αποκαλύψω από πότε αποφάσισα να μην ξαναψηφίσω τη Νέα Δημοκρατία.
Πριν από μερικούς μήνες ο πρωθυπουργός δέχθηκε στο Μαξίμου τους επικεφαλής του ΤΧΣ και των Τραπεζών. Μέχρι εδώ όλα καλά.
Λογικό είναι ένας πρωθυπουργός να δέχεται στο Μαξίμου και να συζητά με στελέχη της τραπεζικής αγοράς. Μάλιστα, αν θυμάμαι καλά ο πρωθυπουργός ζήτησε από τους τραπεζίτες να ανοίξουν τα δάνεια στην αγορά ρίχνοντας ρευστό στις επιχειρήσεις, άσχετα εάν στην πορεία δεν έγινε απολύτως τίποτα.
Εάν προσέξεις στην φωτογραφία (κλικ) κάποιος είχε την φαεινή ιδέα να βάλει τον Σαμαρά απέναντι στην επικεφαλής του ΤΧΣ η οποία τώρα κατηγορείται για κακούργημα και αυτή η φωτογραφία θα γίνει προεκλογικό φέιγ βολαν από τους αντιπάλους για το ότι ο πρωθυπουργός συζητά με υποδίκους!
Δεν στέκομαι όμως σε αυτό. Υπάρχει η δικαιολογία ότι τότε δεν είχε ασκηθεί η δίωξη αν και θα έπρεπε να το γνωρίζουν για να μην εκθέτουν τον πρωθυπουργό.
Στέκομαι στο ότι ενώ υπήρχαν τραπεζικοί κολοσσοί στο τραπέζι (Κωστόπουλος, Σάλλας και άλλοι) έβαλαν την κυρία Σακελλαρίου που διορίστηκε με υπογραφή του Στουρνάρα, άρα είναι δοτή, να καθίσει απέναντι στον πρωθυπουργό!
Απάντησέ μου λοιπόν : Με τέτοιους συνεργάτες-συμβούλους που υπάρχουν στο Μαξίμου, είναι δυνατόν η χώρα να βγει από το τούνελ;
Ευχαριστώ.
Γιώργος Παπαδάτος
(από την δυστυχισμένη Αθήνα)
Keywords
Τυχαία Θέματα