Ντόρα σε Τσίπρα : Η Ελλάδα πήρε την προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όχι ο Σαμαράς ή ο Βενιζέλος

Επίθεση εξαπέλυσε η Ντόρα Μπακογιάννη στον Αλέξη Τσίπρα σχετικά με την απουσία του από τις εκδηλώσεις στο Μέγαρο Μουσικής για την ανάληψης της προεδρίας της Ε.Ε. από την Ελλάδα.

«Ο Αλέξης Τσίπρας

δεν καταλαβαίνει ότι έχει περάσει η εποχή του Ανδρέα Παπανδρέου. Η Ελλάδα πήρε την προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όχι ο Σαμαράς ή ο Βενιζέλος» είπε ο κ. Μπακογιάννη και συμπλήρωσε: «Τι έχει να χωρίσει επιτέλους αυτή η χώρα; Απαιτείται ένα μίνιμουμ εθνικής συμφωνίας για τα βασικά, και δυστυχώς ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κινείται σε αυτή την κατεύθυνση».

Η κ. Μπακογιάννη μάλιστα χαρακτήρισε τον κ. Τσίπρα ως «εκτός τόπου και χρόνου» λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ποιόν νομίζει ότι κοροϊδεύει;».

Τέλος αναφερόμενη στο το θέμα της τρομοκρατίας με αφορμή τις δηλώσεις Τατσόπουλου υπογράμμισε μεταξύ άλλων: «Καλά τα είπε ο Τατσόπουλος για τον ΣΥΡΙΖΑ. Εγώ είχα αναφερθεί ονομαστικά στο ποιοι είχαν έρθει μάρτυρες υπεράσπισης στη δίκη της 17 Νοέμβρη. Δεν μπορούμε όμως να κατηγορούμε συνολικά τον ΣΥΡΙΖΑ. Για πολλά χρόνια υπήρξαν χαμηλά αντανακλαστικά και ανοχές απέναντι στην τρομοκρατία».

The post Ντόρα σε Τσίπρα : Η Ελλάδα πήρε την προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όχι ο Σαμαράς ή ο Βενιζέλος appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα