Αναδίπλωση Τσατσόπουλου για την τρομοκρατία

Τα πήρε όλα … πίσω ο Πέτρος Τσατσόπουλος μιλώντας σήμερα στο ραδιοφωνικό σταθμό τουBήμα FM.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμία σχέση με την τρομοκρατία», διευκρίνισε ο βουλευτής το υ ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε:

«Απαντάω σε όποιον μέσα και έξω από τον ΣΥΡΙΖΑ θέλει να τους ονομάζει πολιτικούς κρατουμένους, ότι αυτοί οι άνθρωποι διώκονται και είναι φυλακή για τις ιδέες τους και τη δράση

που τους επέβαλαν αυτές.

Δεν βρίσκω τίποτα ιδεολογικό και επαναστατικό και θεωρώ απίστευτη πρόκληση ότι ο κ. Ραγκούσης, ο συνήγορος του Ξηρού, βγήκε και μίλησε για επαναστατική δράση και πολιτική απόφαση. Ότι κουραφέξαλα, ότι μπούρδα θέλει κανείς μπορεί να τη λέει. Αλλά ότι οι άνθρωποι αυτοί βρίσκονται στη φυλακή επειδή δολοφόνησαν, δεν μπορούμε να το αμφισβητήσουμε».

Όσο για αυτούς που θεωρούν πολιτικούς κρατούμενους τα μέλη της 17 Νοέμβρη ο Πέτρος Τατσόπουλος τόνισε πως «δεν παίζουν ρόλο στον ΣΥΡΙΖΑ, είναι μια περιθωριακή φωνή, δεν είναι η κεντρική, επίσημη φωνή. Απ’ όσο ξέρω ο κ. Γιαννόπουλος δεν είναι στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ. Η κυρία Μπασέφσκι είναι. Είναι δύο άνθρωποι που ήταν στο Δίκτυο Κοινωνικών Δικαιωμάτων που τους θεωρεί πολιτικούς κρατουμένους».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι «αντίστοιχα στη Ν.Δ. υπάρχουν τέτοιες ακραίες φωνές που όχι μόνο δεν διαγράφηκαν ή δεν αποδοκιμάστηκαν, αλλά επιβραβεύτηκαν». «Ο Λαζαρίδης είναι το δεξί χέρι του Σαμαρά!» είπε χαρακτηριστικά:

The post Αναδίπλωση Τσατσόπουλου για την τρομοκρατία appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα