Νεκρός βρέθηκε ο Μπουτόροβιτς (ΒΙΝΤΕΟ)

Το πτώμα του Ράτκο Μπουτόροβις, προέδρου της Βοϊβοντίνα και υποψηφίου αγοραστή της ΚΑΕ ΠΑΟΚ πριν από μερικά χρόνια, βρήκε η αστυνομία στο ξενοδοχείο «Παρκ» του Νόβι Σαντ.
Μετά την έρευνα του Μίροσλαβ Άλιμπιτς (μέλος του Ανώτατου Δικαστήριου της σερβικής πόλης) στα διαμερίσματα του ξενοδοχείου που χρησιμοποιούσε ο εκλιπών, αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής πράξης και ο θάνατός του φαίνεται να προήλθε από φυσικά αίτια τις πρωινές ώρες του Σαββάτου.
Περισσότερες λεπτομέρειες για το θλιβερό περιστατικό
θα γίνουν γνωστές την Κυριακή (09/06), όταν θα διενεργηθεί η νεκροψία. Μέχρι στιγμής δεν έχει διαρρεύσει ποιος ανακάλυψε το πτώμα του Ράτκο Μπουτόροβιτς.

“Σήμερα σταμάτησε να χτυπά η καρδιά του προέδρου μας Ράτκο Μπουτόροβιτς, σπουδαίου ανθρώπου και οραματιστή. Σε ευχαριστούμε για όλα “Μπάτο”. Θα ζεις για πάντα στις καρδιές μας”, αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα της Βοϊβοντίνα.

Ένα βιβλίο συλλυπητηρίων άνοιξε στο προπονητικό κέντρο “Βούγιαντιν Μπόσκοφ”, ενώ το μέρος και η ημερομηνία που θα γίνει η κηδεία του εκλιπόντος, θα γίνουν γνωστά αργότερα.

Γεννημένος στις 17 Ιουλίου 1956, ο Ράτκο Μπουτόροβιτς ξεκίνησε την επιχειρηματική του δραστηριότητα το 1987 ανοίγοντας ένα φαρμακείο, ενώ ασχολήθηκε με το εσωτερικό και το εξωτερικό εμπόριο. Την τελευταία δεκαετία συμμετείχε στην κατασκευή πολυτελών ξενοδοχείων στο Μαυροβούνιο, καθώς και μία πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων στην Μπούντβα. Εξάλλου ήταν ο ιδιοκτήτης του πιο γνωστού εμπορικού κέντρου του Νόβι Σαντ και του ξενοδοχείου “Παρκ” που βρέθηκε νεκρός.

Πρόκειται για μία αμφιλεγόμενη προσωπικότητα του σερβικού αθλητισμού, αφού το 2008 συνελήφθη με την κατηγορία της δωροδοκίας, αλλά λίγο αργότερα κρίθηκε αθώος λόγω έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων.

Από το 1995 μέχρι σήμερα έχουν χάσει τη ζωή τους αρκετοί άνθρωποι του σερβικού αθλητισμού. Οι Ράντοσλαβ Τιρλάγιτς, Πέταρ Μιλόσεβιτς και Γκόραν Μιγιάτοβιτς (πρόεδροι της Μπεζάνια), οι Μίοντραγκ Νίκσιτς και Μπράνισλαβ Τρογιάνοβιτς (πρόεδροι της Ζβεζντάρα), ο Γιουσούφ Μπούλιτς (πρόεδρος της Ζελέζνικ), ο Ζέλικο Ραζνάτοβιτς (πρόεδρος της Όμπιλιτς) και ο Μπράνισλαβ Λαΐνοβιτς (πρόεδρος της Σλάβιγια) είναι μερικοί από τους ποδοσφαιρικούς παράγοντες που δολοφονήθηκαν!

Keywords
Τυχαία Θέματα