Νεκρός στο «κολαστήριο» των φυλακών Κορυδαλλού- Αποκλειστικές δηλώσεις του Α.Αραβαντινού

Σύμφωνα με tweet που ανήρτησαν στον προσωπικό τους λογαριασμό οι τρόφιμοι του «κολαστήριου» Άγιος Παύλος, του νοσοκομείου των φυλακών Κορυδαλλού, ζητούν βοήθεια και ήδη καταγγέλλουν πως υπάρχει έναν νεκρός. Μάλιστα, ο νεκρός βρέθηκε κρεμασμένος στο κελί και οι ίδιοι οι τρόφιμοι δεν μπορούν να πλησιάσουν για να δουν ποιος είναι.

Σύμφωνα με αποκλειστικές δηλώσεις του Αντώνη Αραβαντινού στο «Π»,ο οποίος επιβεβαίωσε το γεγονός, ο νεκρός τρόφιμος των φυλακών Κορυδαλλού

«κρεμάστηκε στα κάγκελα του κελιού του με τα κορδόνια από τα παπούτσια του. Όμως το ύψος από το οποίο κρεμάστηκε ήταν μικρό για αυτό μεταφέρθηκε στα ιατρεία των φυλακών από σωφρονιστικούς υπαλλήλους λιπόθυμος. Όμως δεν άντεξε τελικά και μετα από λίγο εξέπνευσε». Σύμφωνα με τον κ. Αραβαντικό, ο νεκρός τρόφιμος έπαιρνε βαριάς μορφής αντικαταθλιπτικά λόγω ψυχικών διαταραχών, παρακολουθούνταν και από τρεις γιατρούς. Μάλιστα, την επόμενη εβδομάδα δικαζόταν για την δολοφονία της μητέρας τους και όπως τόνισε ο αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας σωφρονιστικών υπαλλήλων, πιθανόν αυτός να είναι ο λόγος που προέβη σε αυτή την πράξη. «Μάλλον δεν άντεξε την πίεση και την καταδίκη λόγω της πράξης του και αυτοκτόνησε».

Από το υπουργείο Δικαιοσύνης, διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση η οποία θα διενεργηθεί από την Εισαγγελία του Πειραιά.

The post Νεκρός στο «κολαστήριο» των φυλακών Κορυδαλλού- Αποκλειστικές δηλώσεις του Α.Αραβαντινού appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα