ΣΥΡΙΖΑ: Ο Βενιζέλος δεν ενοχλείται από την επικοινωνία του Μαξίμου με τη Χρυσή Αυγή

«Ο κ. Βενιζέλος διαγωνίζεται με τον κ. Σαμαρά για το ποιος είναι πιο ένθερμος υποστηρικτής της πολιτικής Μέρκελ, ενώ φαίνεται να μην ενοχλείται από την ύπαρξη παρακρατικών θυλάκων εντός του Μαξίμου και την ανοιχτή επικοινωνία τους με την Χρυσή Αυγή» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ,

σχολιάζοντας τη διακαναλική συνέντευξη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και αντιπροέδρου της κυβέρνησης.

«Κατατρομαγμένος ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης από την επιταχυνόμενη εξαέρωση του κόμματός του, είναι διατεθειμένος να τα κάνει όλα για να διασωθεί προσωπικά» καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφορικά με την υπόθεση Μπαλτάκου ο κ. Βενιζέλος έκανε λόγο για ένα «άθλιο και αδιανόητο» περιστατικό, που ωστόσο φανέρωσε «το ρόλο του ΠΑΣΟΚ και του προοδευτικού πόλου στην κυβέρνηση». Χαρακτήρισε «θλιβερό» το γεγονός ότι ένα κυβερνητικό στέλεχος «φέρθηκε όπως φέρθηκε ο κ. Μπαλτάκος».

Επίσης, εξαπολύοντας σκληρή κριτική κατά του ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε ότι παρουσιάζει «φίλια συμπεριφορά» προς την « εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή».

Με αφορμή την αναζωπύρωση της συζήτησης για τη Χρυσή Αυγή σημείωσε ότι οι διαφορές του ΠΑΣΟΚ με τη ΝΔ είναι ιστορικές, ιδεολογικές, και θεσμικές. Ακόμη ανέφερε ότι η δραστηριότητα της Χρυσής Αυγής αποδεικνύει «ότι η ΧΑ είναι μία εγκληματική συμμορία εν λειτουργία και εν δράσει».

Βενιζέλος: Τραγικό λάθος να αμφισβητείται στην Ελλάδα η βιωσιμότητα του χρέους

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

The post ΣΥΡΙΖΑ: Ο Βενιζέλος δεν ενοχλείται από την επικοινωνία του Μαξίμου με τη Χρυσή Αυγή appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα