Νεκρή δημοσιογράφος σε διαδήλωση υποστηρικτών του Μόρσι

Τη ζωή της έχασε από πυρά δημοσιογράφος της εφημερίδας El-Dostour από τα πυρά αγνώστων κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων υποστηρικτών του έκπτωτου προέδρου, Μοχάμεντ Μόρσι στο Κάιρο.

Η Μαγιάντα Ασράφ σκοτώθηκε έπειτα από πυροβολισμό που δέχθηκε στο κεφάλι, ενώ κάλυπτε τα επεισόδια μεταξύ των υποστηρικτών του Μόρσι και την αστυνομία.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν πηγές της αιγυπτιακής υπηρεσίας ασφαλείας: «Μια νεαρή γυναίκα έπεσε νεκρή από πυρά, κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων υπέρ του Μόρσι στην περιοχή Ειν Σαμς στα βόρεια

του Καίρου».

Ο εκδότης της εφημερίδας κάλεσε τον υπουργό Υγείας της Αιγύπτου να μεταφέρει αμέσως τη σορό της νεαρής Ασράφ μακριά από την περιοχή, όπου επικρατεί ένταση.

Παράλληλα, δεκάδες είναι οι συλλήψεις μελών της Μουσουλμανικής Αδελφότητας σε αρκετές πόλεις της Αιγύπτου, όπου πέντε φοιτητές συνελήφθησαν στο Πανεπιστήμιο Αλ Αζάρ του Καΐρου, ενώ άλλοι επτά στο Πανεπιστήμιο του Χελουάν.

Όπως αναφέρει ο ιστότοπος Ahram ένας 20χρονος άνδρας σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια επεισοδίων στην Αίν Σαμς ενώ δεκάδες άλλοι τραυματίστηκαν.

The post Νεκρή δημοσιογράφος σε διαδήλωση υποστηρικτών του Μόρσι appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα