Τα ονόματα που θα απαρτίζουν το ευρωψηφοδέλτιο της «Ελιάς»

Την Κυριακή το μεσημέρι στην αίθουσα του Κεραμεικού θα παρουσιαστούν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές της ελιάς σε μια εκδήλωση στην οποία δεν θα μιλήσουν ούτε ο κ. Βενιζέλος ούτε ο κ. Λοβέρδος ούτε κανείς άλλος εκπρόσωπος κόμματος ή κίνησης που μετέχει στη κεντροαριστερά.

Αντίθετα θα παρουσιαστούν όλοι οι υποψήφιοι της ελιάς που μέχρι την τελευταία στιγμή θα μείνουν μερικές κενές θέσεις που χειρίζεται προσωπικά ο κ.

Βενιζέλος. Τρανταχτά ονόματα με την έννοια που ξέραμε δεν υπάρχουν.

Μέχρι την τελευταία στιγμή θα παίζει το όνομα του Νίκου Ανδρουλάκη ο οποίος έχει τη διαβεβαίωση του κ. Βενιζέλου πως δεν τίθεται θέμα παραίτησης του από τη γραμματεία του κόμματος αφού στην περίπτωση αυτή δεν υφίσταται κανένα ασυμβίβαστο. Ωστόσο όμως έχει ενοχληθεί σε μεγάλο βαθμό από τα όσα διαρρέουν κομματικά στελέχη σε βάρος του γεγονός που το έχει θέσει υπόψη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Προσκλητήριο μάχης έκανε σήμανε ο κ. Βενιζέλος και στον γραμματέα της νεολαίας ΠΑΣΟΚ Παύλο Χρηστίδη. Από τη στιγμή που είσαι γραμματέας και έχεις θεσμική εκπροσώπηση πρέπει να είσαι παρών στη μάχη, του είπε πριν ο δυο ημέρες και εκείνος απάντησε πως έτσι και αλλιώς στρατεύεται στη μάχη των εκλογών , αλλά δεν μπορεί να είναι υποψήφιος καθώς δεν υπάρχουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις όπως λέει. Τεχνικές , πολιτικές , οργανωτικές.

Έτσι μένει να δούμε τη Κυριακή μεσημέρι τα ονόματα που θα ανακοινωθούν ως υποψήφιοι της ελιάς με χαρακτηριστικότερα εκείνα των: Κυριάκου Πιερρακάκη, Συλβάνας Ράπτη , Εύας Καϊλή , Αφροδίτης Αλ Σάλεχ , Ευθύμη Καρδαρά, Α. Ποδηματά κ. α.

Β.Γ.

The post Τα ονόματα που θα απαρτίζουν το ευρωψηφοδέλτιο της «Ελιάς» appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα