Νέα αναβολή στην υπόθεση Ψωμιάδη


Απίστευτη εξέλιξη στη δικαστική διαμάχη ΑΕΚ-Ψωμιάδη, καθώς ο Εισαγγελέας θεώρησε βάσιμο το αίτημα για αναβολή από την πλευρά του κατηγορούμενου. Ορίστηκε νέα ημερομηνία για τις 18 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα λοιπόν με το σκεπτικό του Εισαγγελέα το αίτημα αναβολής είναι βάσιμο, λόγω της έφεσης που εκκρεμεί από την υπεράσπιση του κατηγορούμενου, για μη έγκυρη έκδοση του

Μάκη Ψωμιάδη από τα Σκόπια!

Η έκδοση λοιπόν του Ψωμιάδη από τα Σκόπια δεν έχει τελεσιδικήσει και δεν έχει πάρει σχετική έγκριση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Χαμένη από την εξέλιξη η ΑΕΚ καθώς η ΠΑΕ, που κυνηγά τον Ψωμιάδη, λόγω της εκκαθάρισης της εταιρείας θα πάψει να υφίσταται από τις 7 Ιουνίου.

Να θυμίσουμε ότι νωρίτερα ζήτησε νέα αναβολή η πλευρά του Ψωμιάδη υποστηρίζοντας το αίτημά της τονίζοντας ότι έχει γίνει έφεση για το συμπληρωματικό έγγραφο έκδοσης του από τα Σκοπιά, ενώ για άλλη μία φορά απουσιάζει δικηγόρος του Ψωμιάδη, αφού όπως αναφέρουν βρίσκεται στην εκδίκαση της υπόθεσης Τσοχατζόπουλου και είναι ο μόνος που γνωρίζει απόλυτα τις υποθέσεις για τις οποίες κατηγορείται.

Επίσης, οι δικηγόροι του Μάκη Ψωμιάδη πρόσθεσαν επίσης πως ζητούν αναβολή, επειδή θεωρούν πως δημοσιεύματα της «Ελευθεροτυπίας», την οποία ελέγχει ο Χάρης Οικονομόπουλος, αμφισβητούν την αντικειμενικότητα του δικαστηρίου. Ακόμα παραιτήθηκε και ο δικηγόρος του Ψωμιάδη επειδή θίχτηκε από δημοσιεύματα της ίδιας εφημερίδας και έτσι ζητήθηκε αναβολή για να βρει νέο δικηγόρο.

Ενώ στο πλευρό του Ψωμιάδη βρίσκονται οι βασικοί μάρτυρες Ντέμης Νικολαϊδης και Γιώργος Ρόκκας, με τον δικηγόρο Χάρη Οικονομόπουλο. Επίσης παραμένουν, οι Γιάννης Γρανίτσας και Βαγγέλης Δερμανούτσος, οι οποίοι είναι μάρτυρες κατηγορίας από τότε που ξεκίνησε η υπόθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα