Προσεχει πολυ που βαζει την υπογραφη του ο γκικας μαναλης

11:28 30/5/2013 - Πηγή: Fimotro

Γράφει ο Διοικητικός Υπάλληλος
Ιδιαίτερα προσεκτικός με τα οικονομικά της ΕΡΤ φαίνεται ότι είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος Γκίκας Μάναλης. Μετράει το κάθε ευρώ, προσέχει δε πάρα πολύ που...
βάζει την υπογραφή του.

'Οπως φαίνεται από τις αναρτήσεις στη Διαύγεια εδώ και ένα μήνα υπογράφει μόνο ... μελάνια για τους εκτυπωτές! Και καλά κάνει!!!

Ο Γκίκας Μάναλης με τους δικούς τους συνεργάτες, τον Χρήστο Κουπελίδη που προέρχεται από το Χρηματιστήριο
και ανέλαβε την Γενική Διεύθυνση Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών και τον κ. Λογκάκη από την Εθνική Τραπεζα που ανέλαβε σύμβουλος για τις Προμήθειες , αναλύει μεθοδικά τι στοιχίζει το κάθε τι και γιατί.

Μαθαίνουμε λοιπόν ότι προκάλεσε εντύπωση στους Μάναλη, Κουτελίδη και Λογκάκη πως, ενώ μία μουσική εκπομπή που είναι εσωτερική παραγωγή της ΕΤ-3 έχει σχεδόν μηδενικό κόστος, μία παρόμοια εκπομπή που μεταδίδει η ΝΕΤ και έχει απασχολήσει πολλές φορές τον Τύπο για τις εξωφρενικές αμοιβές των συντελεστών της, έρχεται προς υπογραφή με κόστος τριάντα πεντε χιλιάδες ευρώ το επεισόδιο.

Ε, με κάτι τέτοια που αποτελούν θεσμική παράδοση "στην υγεία των κορόιδων" στην ΕΡΤ, ειναι να μην προσέχει που βάζει την υπογραφή του ο Γκίκας Μάναλης;
Keywords
Τυχαία Θέματα